Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Convocatòria Synergy Grant 2018 de l'ERC

  • 3 d’agost de 2017
Convocatòria Synergy Grant 2018 de l'ERC

Publicada la convocatòria Synergy Grant de l'ERC. El termini acaba el 14 de novembre de 2017.

 

La Comissió Europea ha publicat, amb data 3 d'agost de 2017, una convocatòria del programa Ciència Excel·lent d'Horitzó 2020, gestionada pel Consell Europeu de Recerca (ERC), anomenada Synergy Grants. Es tracta d'un tipus de subvenció per a projectes pioners en qualsevol àrea del coneixement, adreçada a grups d'investigadors principals (entre dos i quatre) i els seus equips respectius, amb l'objectiu de poder compartir habilitats, coneixements i recursos per a abordar de manera conjunta qüestions científiques que van més enllà del què els investigadors principals poden resoldre sols. Aquesta convocatòria pertany al programa de treball 2018.

 

 

El personal investigador de la Universitat de València interessat en presentar una proposta de projecte per a les subvencions de l'ERC, pot contactar amb nosaltres mitjançant la nostra adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621, per tal d'obtenir el nostre suport tècnic i assessorament. Addicionalment, pot fer ús del servei de tutorització per a la preparació de propostes, així com el de preavaluació, que ofereix la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de l'R+D (RUVID), xarxa de la qual la Universitat de València és membre. De manera no excloent, l'Oficina Europea del Ministeri d'Economia i Competitivitat també compta amb un servei de preavaluació de propostes de l'ERC.

 

El termini de presentació de propostes davant la Comissió Europea acaba el 14 de novembre de 2017.

 

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. La informació completa i presentació de propostes en línia es troba al Portal del Participant, en l'enllaç següent:


ERC-2018-SyG:

http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/erc-2018-syg.html

Synergy Grants

Els grups sol·licitants han d'estar compostos d'un mínim de dos i un màxim de quatre investigadors principals i els seus equips. Un dels investigadors principals ha d'èsser l'investigador que lidere la proposta.

Codi de la convocatòria: ERC-2018-SyG

Pressupost indicatiu: 250.000.000 euros

Subvenció: fins a un màxim de 10.000.000 euros per a un període màxim de sis anys. No obstant això, es pot sol·licitar una quantitat addicional de fins a un màxim de 4.000.000 euros, sota unes condicions especials (vegeu-ne el programa de treball 2018 de l'ERC).

Panels: Ciències Físiques i Enginyeries, Ciències de la Vida, i Ciències Socials i Humanitats.

Termini de presentació de propostes: el termini acaba el 14 de novembre de 2017 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les)