Logo de la Universitat de València Logo del portal

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Edifici de Rectorat de la Universitat de València.

  10/10/19

  La Universitat de València és la quarta espanyola amb major nombre d’especialistes amb més cites científiques

  Segons es desprèn de la base de dades del The Meta-Research Innovation Center d’Stanford (METRICS), la Universitat de València compta amb el 3,2% de les autores i els autors amb més cites en el període entre 1996 i 2018 a Espanya. Amb aquesta contribució científica és la quarta universitat i la sisena institució estatal i representa el 54,7% de tot el Sistema Públic Universitari Valencià (SUPV) en el període.

  [Llegir més]

 • Facultat d'Economia de la Universitat de València.

  04/10/19

  La Universitat de València lidera el rànquing URAP a Espanya en Enginyeria d’aliments, Turisme, Econòmiques i Negocis

  També és la segona de l’estat en aquest rànquing en Educació i en Enginyeria Elèctrica i Electrònica. A escala global, la Universitat de València (UV) se situa entre les 200 millors institucions acadèmiques d’ensenyament superior del món en 15 de les 33 matèries analitzades, sobre 2.000 centres. En el conjunt espanyol, la institució es troba entre les cinc millors universitats en 16 de les matèries, i en 29 de les 33 lidera la classificació valenciana.

  [Llegir més]

 • D'esquerra a dreta: Ana Lluch i Dolors Corella.

  26/09/19

  Dolors Corella i Ana Lluch, entre les millors investigadores valencianes, segons l’Índex H

  Dolors Corella i Ana Lluch, de la Universitat de València i que demà divendres participen en la Nit Valenciana de les Investigadores, figuren entre les científiques valencianes més rellevants, segons l’última actualització de l’Índex H. Dolors Corella és catedràtica del Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l’Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal; i Ana Lluch, catedràtica emèrita del Departament de Medicina i experta en Oncologia, a més d’investigadora de l’Incliva Institut d’Investigació Sanitària.

  [Llegir més]

 • Laboratoris de la Universitat de València.

  12/09/19

  La Universitat de València, sisena millor d’Espanya i líder en la Comunitat, segons el rànquing Times Higher Education-THE

  El Times Higher Education World University Rankings (THE), que classifica les millors universitats del món, en l’actualització d’ahir ha situat la Universitat de València en la sisena posició d’Espanya, amb la qual cosa la institució millora respecte de l’any passat, quan figurava en el rang 6-8. A més, el campus valencià és la primera institució d’ensenyament superior de la Comunitat i també avança a escala europea.

  [Llegir més]

 • Rectorat de la Universitat de València.

  02/09/19

  La Universitat de València puja dos trams i se situa entre les 300 millors del món, segons el rànquing de Xangai

  La Universitat de València ha millorat substancialment els seus índexs de qualitat i es troba ara entre les 300 més prestigioses del món, segons el rànquing de Xangai 2019, publicat dijous 15 d’agost. D’acord amb aquesta prestigiosa classificació, la Universitat de València ha millorat en tots els seus registres i ha passat del tram 401-500 de l’any 2018 al tram de les 201 a 300 millors del planeta en l’edició d’enguany.

  [Llegir més]

 • Portada del Resum Executiu

  18/07/19

  Aprovació de l'Informe de Gestió 2018

  [Llegir més]

 • 08/07/19

  Aprovació de la 3ª Edició de la carta de serveis de UNITAT PER A LA INTEGRACIÓ DE PERSONES AMB DISCAPACITAT [UPD]

  [Llegir més]

 • 05/07/19

  Times Higher Education ha publicat els resultats d’Europe Teaching Rànquings 2019

  [Llegir més]

 • Rectorat de la Universitat de València.

  02/07/19

  La Universitat de València és la millor d’Espanya en cinc matèries i està entre les 25 primeres del món en dos, segons el rànquing de Xanghai

  L’actualització, ahir dilluns dia 1, del Global Rànquing of Academic Subjects (GRAS) o rànquing de Xanghai per matèries, destaca a la Universitat de València en la novena posició mundial en Teledetecció (àrea de José A. Sobrino, recent premi Rei Jaume I de Protecció del Medi Ambient), i la 21 en Ciència i Tecnologia dels Aliments. A més, la institució lidera la classificació espanyola en les dues citades més Ciència Energètica, Administració d’Empreses (juntament amb ESADE i la Universitat Ramon Llull) i Dret (amb la Complutense de Madrid, la de Barcelona i la del País Basc).

  [Llegir més]

 • Rectorat de la Universitat de València.

  28/06/19

  La Universitat de València, tercera millor d’Espanya en el Rànquing de Taiwan d’investigació

  La Universitat de València s’ha afermat com la tercera millor d’Espanya per sisè any consecutiu en el National Taiwan University Ranking (NTU). A més, és la primera valenciana en tots els indicadors i avança posicions tant a escala europea com internacional. Per camps, la institució acadèmica es troba entre les cinc millors d’Espanya en Agricultura (2a) i Ciències Naturals (2a), Medicina (3a) i Ciències de la Vida (5a), i Ciències Socials (5a).

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies