Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Convocatòria de SusCrop sobre producció sostenible de cultius

  • 18 de gener de 2018
Convocatòria de SusCrop sobre producció sostenible de cultius

Convocatòria de la xarxa europea de recerca SusCrop. El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 4 d'abril de 2018.

SusCrop és una xarxa de l'espai europeu de recerca (era-net) sobre producció sostenible de cultius formada per diversos estats membres de la UE i països associats. Espanya hi participa a través de l'Agència Espanyola de Recerca del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat pel que fa als organismes de recerca sense finalitat lucrativa, i a través del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial pel que fa a les empreses.

S'acaba de publicar la seua primera convocatòria de projectes de recerca, tant bàsica com aplicada. A continuació es relacionen els aspectes tècnics bàsics. El personal investigador de la Universitat de València amb interès, pot contactar amb la nostra Secció d’R+D+I Internacional del Servei d'Investigació i Innovació, per tal d’obtenir assessorament en la preparació de la proposta de projecte, enviant-nos un correu electrònic a l’adreça operuv@uv.es. El termini de presentació de propostes preliminars acaba el dia 4 d'abril 2018 a les 13.00 h. CEST. Tota la informació es troba al web següent:

https://www.suscrop.eu/call1

Enumeració dels temes convocats (consulteu la descripció sencera en aquest enllaç)

Les propostes han de ser multidisciplinàries i abordar almenys un dels temes següents:

  • Millora de les tecnologies de cultiu predictives i desenvolupament de nous genotips conduents a nous fenotips i varietats per a millorar la salut de les plantes i la seua protecció, producció i resiliència.
  • Desenvolupament i explotació de nous mètodes i pràctiques de gestió integrada de cultius i plagues.
  • Augment de l'eficiència de l'ús dels recursos dels cultius i sistemes de cultiu.
  • Recerca sistèmica en cultius agrícoles com a part de l'ecosistema, incloent-hi les interaccions entre les plantes i altres organismes (la planta com a metaorganisme)

Països participants

Alemanya, Àustria, Bèlgica, Canadà, Dinamarca, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Noruega, Països Baixos, Polònia, Regne Unit, Romania i Turquia.

Consorci

Les propostes han de presentar-se amb un mínim de 3 entitats participants de 3 països elegibles diferents.

Condicions de finançament dels grups de recerca espanyols

Consulteu les condicions nacionals en aquest enllaç.

Pressupost

El pressupost total indicatiu de l'Agència Espanyola de Recerca per a aquesta convocatòria és de 500.000 euros.

Durada del projecte

Els projectes tindran una durada màxima de 3 anys.

Termini i presentació de propostes

La convocatòria segueix un procediment de presentació en dues fases, amb la presentació d’una proposta preliminar i, en cas de superar la fase, la presentació completa en una data posterior. La data límit de presentació de propostes preliminars és el 4 d'abril de 2018 a les 13.00 h. CEST. La presentació és fa en línia mitjançant el web de la convocatòria.