Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Cursos del Pla de Formació Contínua sobre projectes europeus

  • 28 de maig de 2018
Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa UV

Matrícula oberta fins a les 14 h. del 4 de juny de 2018 al web http://www.uv.es/cfq

Formacio  

El Pla de Formació Contínua de la Universitat de València per a l’any 2018 inclou tres cursos orientats cap a la millora de la participació en projectes europeus de recerca i la seua gestió. Els cursos són els següents:

  • Estratègies de participació en Programes Europeus d’R+D+I. Curs presencial · 15 hores (PAS/PDI). Celebració: octubre de 2018 en horari de vesprada.

Fitxa del curs

  • Preparació de propostes i gestió de projectes d’R+D+I del Programa Marc. Curs presencial · 9 hores (PAS/PDI). Celebració: octubre de 2018 en horari de vesprada.

Fitxa del curs

  • Com ser avaluador/a. Curs presencial · 4 hores (PDI). Celebració: novembre de 2018 en horari de vesprada.

Fitxa del curs

Les sessions formatives aniran a càrrec de personal tècnic de la Secció d’R+D+I Internacional del Servei d’Investigació i Innovació, mentre que l’organització dels cursos i la inscripció recauen en el Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València.

Animem al personal universitari, tant PAS com PDI, a inscriure’s en els cursos i així prendre contacte o aprofundir, segons els casos, en l’experiència investigadora europea. La matrícula està oberta des de divendres passat 25 de maig fins a les 14:00 hores del 4 de juny.