Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Jornada ICT-LEIT a València

  • 15 de novembre de 2017
Jornada ICT-LEIT a València

Lloc: Ciutat Politècnica de la Innovació (Universitat Politècnica de València, campus de Vera). Data: 13 de desembre de 2017.

 

El proper 13 de desembre de 2017 tindrà lloc a la Ciutat Politècnica de la Innovació (Universitat Politècnica de València) una jornada informativa al voltant del nou programa de treball 2018-2020 i les convocatòries que se'n deriven, del tema de lideratge industrial d'Horitzó 2020, Tecnologies de la informació i la comunicació (ICT-LEIT).

El representant nacional al Comitè d'Horitzó 2020, Fernando Rico Ríos (CDTI), presentarà els aspectes clau de les convocatòries i donarà recomanacions per a fer propostes de projectes exitoses. En acabar la jornada, els participants que ho sol·liciten podran celebrar reunions bilaterals amb el representant nacional per a revisió d'idees de projectes. La fitxa de sol·licitud cal enviar-la abans de les 10 h. del dia 1 de desembre.

A més a més, els projectes TT Transforming Transport i BigMedilytics compartiran les seues experiències de gestió de projectes ICT-LEIT amb sengles ponències a càrrec de Rubén de Juan Marín (Institut de Tecnologia Informàtica, ITI) i Rodrigo Garro (Órbita Ingeniería, S.L.), d'una banda, i Josep Redón Más (Hospital Clínic, INCLIVA), de l'altra.

La jornada es completarà amb una sessió de cerca de socis conduïda per SEIMED, els centres Empresa-Europa de la xarxa europea EEN.

Aquest esdeveniment està organitzat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb diversos organismes que es poden comprovar al programa de la jornada.

Tota la informació i inscripció en línia (gratuïta) es troba al web de SEIMED en l'enllaç següent:

http://seimed.eu/vlx/events/register.asp?eventid=1483