Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Jornada informativa regional NMBP 2018

  • 23 d’octubre de 2017
Jornada informativa regional NMBP 2018

Lloc: Ciutat Administrativa 9 d'Octubre de València. Data: 30 d'octubre de 2017.

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Generalitat Valenciana, celebrarà a València el 30 d'octubre de 2017 la jornada informativa regional sobre el nou programa de treball 2018-2020 i les futures convocatòries de projectes dels temes de lideratge industrial d'Horitzó 2020, "Nanotecnologies, materials i processos de fabricació avançats, i biotecnologia".

El programa de treball definitiu es publicarà a finals d'octubre, mentrestant, al web de la Comissió Europea hi ha disponible una versió esborrany que es pot descarregar d’aquest enllaç.

A l'organització de la jornada hi participen així mateix la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT) i els centres SEIMED empresa-Europa de la xarxa Enterprise Europe Network. Hi col·laboren el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, els instituts tecnològics AIDIMME i AIMPLAS, Laurentia Technnologies i Biopolis.

El programa de la jornada, la inscripció en línia i la sol·licitud d'entrevistes bilaterals (enviar abans del 25 d'octubre) es troben al web següent: http://www.seimed.eu/vlx/events/register.asp?eventid=1463