Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Jornada a València sobre les ITN

  • 10 de novembre de 2017
Jornada a València sobre les ITN

Lloc: Sala de Juntes de l'Edifici de Rectorat de la Universitat de València (Av. Blasco Ibáñez, 13). Data: 30 de novembre de 2017

Ruvid, la xarxa d'universitats valencianes per al foment de l'r+d, celebrarà una jornada informativa seguida d'un taller de preparació de propostes de la convocatòria del pilar d'excel·lència d'Horitzó 2020, Marie Sklodoswka-Curie Innovative Training Networks (ITN), concebudes per a la formació d'investigadors en la seua etapa predoctoral. La jornada tindrà lloc de 10.00 h. a 12.00 h., i el taller, de 12.30 a 14.30 h. del dia 30 de novembre de 2017 a la Sala de Juntes de l'Edifici de Rectorat de la Universitat de València (Av. Blasco Ibáñez, 13).

El taller anirà a càrrec del punt de contacte nacional per a les accions Marie Sklodowska-Curie, Cristina Gómez, de l'Oficina Europea del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat. A més de Cristina Gómez, que informarà sobre els aspectes clau de la convocatòria, la jornada comptarà amb la intervenció de dos investigadors que donaran recomanacions basades en la seua experiència com a participants de projectes ITN: Carmen Gabaldón, catedràtica del Departament d'Enginyeria Química de la Universitat de València i coordinadora del projecte TRAINONSEC, i Salvador Sales, Catedràtic del Departament de Comunicacions de la Universitat Politècnica de València i soci del projecte FINESSE.

 

La inscripció (gratuïta amb places limitades) per a la jornada i per al taller es fa de manera separada mitjançant dues pàgines web de RUVID, on també figuren els respectius horaris d'intervencions. La data límit d'inscripció és el 28 de novembre.

 

Hi col·laboren a l'organització de l'esdeveniment l'Oficina Europea del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València.