Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

El personal investigador de la Universitat de València ha de consignar anualment les activitats de la recerca realitzada. De la informació inclosa en els currículums individuals dels investigadors, s'extrau la producció científica que permet elaborar la memòria de cada departament o institut.


Per a la introducció de les dades de producció científica, la UV disposa de l'aplicació informàtica CURRICUL@ de la plataforma GREC. Es tracta d'una aplicació desenvolupada per la Universitat de Barcelona que actualment fan servir diverses institucions i organismes de recerca de la Comunitat Valenciana, Catalunya i les Balears. L’aplicació CURRICUL@ permet actualitzar i gestionar el currículum propi, així com exportar-lo en diversos formats, entre els quals destaca el format CVN (Curriculum Vitae Normalitzat) desenvolupat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO).

 

 

  • Entrada a CURRICUL@ per a nous usuaris:

1.- Instruccions abans de sol·licitar CURRICUL@.

2.- SOL·LICITUD d'accés per a nous usuaris.

Consells de navegació:

Totes les aplicacions estan dissenyades per tal d'evitar sempre que siga possible, la utilització dels botons propis dels navegadors (per exemple, navegar a la finestra anterior o a la següent). Així, és molt important, utilitzar els botons de les aplicacions i NO els dels navegadors per tal de moure'ns dins dels processos.

Les aplicacions que inicien un procés de modificació de dades (com ara CURRICUL@ ), requereixen del tancament del procés. És per això que trobareu el botó Desconnecta, que permet tancar el procés ordenadament.