Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

INNOTRANSFER DESCARBONITZACIÓ: Desafiaments de la descarbonització en el sector ceràmic

  • 8 de juny de 2022
INNOTRANSFER DESCARBONITZACIÓ: Desafiaments de la descarbonització en el sector ceràmic
INNOTRANSFER DESCARBONITZACIÓ: Desafiaments de la descarbonització en el sector ceràmic

El dijous 16 de juny, de 09:30h a 12:00h, el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I (ESPAITEC) organitzarà un nou esdeveniment centrat en el sector de la descarbonització.

 

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), en el qual la Universitat de València col·labora.

El dijous 16 de juny, de 09:30h a 12:00h, el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I (ESPAITEC) organitzarà un nou esdeveniment centrat en el sector de la descarbonització. Aquesta trobada tècnica es celebrarà de manera presencial a la Sala Multiusos de ESPAITEC 2 a la Universitat Jaume I (Castelló). Alternativament, la jornada també podrà seguir-se de manera en línia.

El sector ceràmic, gran demandant d'energia a causa de les altes temperatures necessàries en els seus forns, porta anys millorant els seus processos productius per a millorar l'eficiència energètica. No obstant això, ha de fer un salt qualitatiu en les tecnologies existents per a poder aconseguir les exigències de les noves normatives. Per a això, és necessari definir propostes concretes de desenvolupament a fi de, des de la investigació, la innovació i la transferència, oferir respostes a cadascun dels desafiaments identificats.

Finalment, després de l'esdeveniment, hi haurà un espai per a networking entre els grups d'investigació i les empreses del sector.

La jornada serà retransmesa a través de Zoom. Per a participar en aquest seminari web, es requereix la prèvia inscripció a través del següent enllaç, on trobaran també el programa. El formulari d'inscripció es troba just davall del programa de l'esdeveniment, al final de la pàgina.
Esperem que aquesta informació li resulte d'interés. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional en uvinnovacio@uv.es.