Universitat de ValènciaRecerca i Transferència Logo del portal

INNOTRANSFER DESCARBONITZACIÓ: Reptes i oportunitats en la Economia de l’Hidrògen Verd

  • 30 de setembre de 2022
INNOTRANSFER DESCARBONITZACIÓ: Reptes i oportunitats en la Economia de l’Hidrògen Verd
INNOTRANSFER DESCARBONITZACIÓ: Reptes i oportunitats en la Economia de l’Hidrògen Verd

Trobada Innotransfer dimecres 5 d’octubre de 2022, de 09:00h a 12:25h, des de la Ciutat Politècnica de la Innovació (UPV).

 

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI), en el qual la Universitat de València col·labora.

El dimecres 5 d’octubre de 2022, de 09:00h a 12:25h, des de la Ciutat Politècnica de la Innovació (UPV) s'organitza la jornada de caràcter presencial i que tindrà lloc a l'Auditori Cub Blau (Edifici 8B, 3ª pl.). La temàtica de l'esdeveniment es troba alineada amb les prioritats detectades pels Comitès Estratègics d'Innovació Especialitzats (CEIE) de l’AVI.

La trobada oferirà una visió global de l’ecosistema valencià de la innovació per a desenvolupar i activar solucions que contribuiran a l’economia de l’hidrogen verd. Durant el fòrum es presentaran les línies polítiques principals que impulsaran el desplegament de l’economia de l’hidrogen verd, els reptes i oportunitats derivades de la infraestructura necessària per a generar, emmagatzemar i subministrar l’hidrogen verd.

En la jornada es donaran cita representants de la investigació, sector energètic i empreses per a analitzar els principals reptes i les solucions fins ara disponibles per a aconseguir pal·liar aquesta problemàtica ambiental. Després de les intervencions, entre les quals es compta amb la presència de Gonzalo Abellán (ICMOL) que parlarà dels elèctrodes d’última generació per a la producció d’hidrogen verd, els assistents tindran ocasió de resoldre possibles dubtes amb els ponents o comentar aspectes relatius a la temàtica de la jornada.

PROGRAMA I INSCRIPCIÓ.

Per a participar en aquest seminari, es requereix la prèvia inscripció a través del següent enllaç. El formulari d'inscripció es troba just davall del programa de l'esdeveniment, al final de la pàgina.

Esperem que aquesta informació li resulte d'interés. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional en uvinnovacio@uv.es.