Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

INNOTRANSFER INNOVACIÓ PER A LA GESTIÓ DE L’AIGUA EN AGROALIMENTACIÓ

  • 21 d’octubre de 2022
INNOTRANSFER INNOVACIÓ PER A LA GESTIÓ DE L’AIGUA EN AGROALIMENTACIÓ
INNOTRANSFER INNOVACIÓ PER A LA GESTIÓ DE L’AIGUA EN AGROALIMENTACIÓ

Trobada Innotransfer dimarts 25 d’octubre de 2022, de 10:30h a 13:00h des del Parc Científic de la Universitat de València (PCUV).

 

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), amb la qual la Universitat de València col·labora.

El dimarts 25 d’octubre de 2022, de 10:30h a 13:00h, des del Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) s'organitza la jornada de caràcter presencial i que tindrà lloc a l'Auditori Marie Curie (edifici 1, sector A, 2ª pl., c/Catedràtic Agustín Escardino, 9, Paterna). Així mateix hi haurà una retransmissió a través del canal YouTube. La temàtica de l'esdeveniment es troba alineada amb les prioritats detectades pel Comitè Estratègic d'Innovació Especialitzat en Agroalimentació (CEIE) de l’AVI.

Amb vistes a posicionar a la Comunitat Valenciana com a referent en les estratègies d’aprofitament de l’aigua, en aquesta jornada es reuneixen diversos agents del nostre territori per a analitzar els reptes i proposar possibles solucions al desafiament de l’eficiència hídrica en el sector agroalimentari

 

PROGRAMA I INSCRIPCIÓ.

Per a participar en aquest seminari, es requereix la prèvia inscripció a través del següent enllaç. El formulari d'inscripció es troba just davall del programa de l'esdeveniment, al final de la pàgina.

Esperem que aquesta informació li resulte d'interés. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional en uvinnovacio@uv.es.