Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

La Universitat de València participa en els tallers SCI2MARKET de AIMPLAS

  • 13 de març de 2024
La Universitat de València participa en els tallers SCI2MARKET de AIMPLAS
La Universitat de València participa en els tallers SCI2MARKET de AIMPLAS

Amb la finalitat de promoure la transferència tecnològica de grups d'investigació, l'Institut Tecnològic del Plàstic (AIMPLAS) durà a terme la iniciativa SCI2MARKET “From Science to Market”

Per a això s'han programat una sèrie de tallers, amb diferents temàtiques, on es tindrà l'oportunitat d'interaccionar amb els agents del sistema d'innovació i una important participació del teixit empresarial abordant totes les baules de la cadena de valor de cadascuna de les temàtiques dels tallers.

El passat 12 de març s'ha realitzat el primer taller, de temàtica en salut, on han participat investigadors de la UV i de la spin off de EVOLVING THERAPEUTICS de la Universitat de València.

En esta primera jornada s'han congregat més de 30 assistents i han participat 7 empreses. La dinàmica de treball s'ha organitzat en 5 grups amb participants d'empreses, investigadors d'universitats i centres tecnològics, per a donar solució diferents reptes del sector salut.

Este ha sigut el primer d'una sèrie de tallers que es realitzaran entre març i novembre de 2024 que abordaran les següents àrees (dates per confirmar):

TALLER. Economia Circular: Ecodisseny i reutilització.

TALLER. Economia Circular: Gestió de residus i valorització.

TALLER. Tecnologies habilitadores.

TALLER. Descarbonització.

TALLER. Alimentació.

TALLER. Agricultura i medi aquàtic.

TALLER. Mobilitat sostenible.

TALLER. Construcció i energies renovables.

Els tallers tenen una duració de 5 hores i es realitzaran al matí (entre les 9h-14h).

Per a expressar el seu interès a participar en estos tallers o per a qualsevol dubte sobre la participació, contacte al correu sti.innovacio@uv.es