Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

INNOTRANSFER AUTOMOCIÓ: Reptes en Mobilitat Connectada, Autònoma i Sostenible.

  • 4 de febrer de 2022
INNOTRANSFER AUTOMOCIÓ: Reptes en Mobilitat Connectada, Autònoma i Sostenible.
INNOTRANSFER AUTOMOCIÓ: Reptes en Mobilitat Connectada, Autònoma i Sostenible.

El dijous 10 de febrer, de 09:00h a 10:50h, tindrà lloc la trobada tècnica que pretén donar visibilitat a les oportunitats d'innovació en el desenvolupament de vehicles connectats, autònoms i sostenibles.

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), en el qual la Universitat de València col·labora. Durant 2022 es continuaran organitzant seminaris web específics sobre diversos àmbits de desenvolupament, en aquest cas en el sector de l'automoció i mobilitat sostenible.

El dijous 10 de febrer, de 09:00h a 10:50h, tindrà lloc la trobada tècnica que pretén donar visibilitat a les oportunitats d'innovació en el desenvolupament de vehicles connectats, autònoms i sostenibles detectades per la Ciutat Politècnica de la Innovació (CPI), parc científic de la de la Universitat Politècnica de València (UPV) juntament amb Mobility Innovation VLC (MiV) i el Clúster d'Automoció de la Comunitat Valenciana (AVIA).

En aquest seminari web es donarà a conèixer un cas d'èxit en aquesta temàtica sorgit a partir de l'edició de Innotransfer 2020, i des del Mobility Innovation VLC (MiV) es mostraran una sèrie de reptes empresarials que han sigut específicament validats per a la temàtica concreta de l'esdeveniment i publicats en la web de Innotransfer [Reptes proposats 55 a 62].

La jornada serà retransmesa a través de la plataforma GoToWebinar. Pot consultar el programa en el següent enllaç. Per a participar en aquest seminari web, es requereix la prèvia inscripció a través del següent formulari.

Esperem que aquesta informació li resulte d'interés. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional en uvinnovacio@uv.es.