Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

INNOTRANSFER HABITAT SOSTENIBLE: Eficiència Energètica en Vivendes

  • 5 de novembre de 2021
INNOTRANSFER HABITAT SOSTENIBLE: Eficiència Energètica en Vivendes
INNOTRANSFER HABITAT SOSTENIBLE: Eficiència Energètica en Vivendes

Seminari web Innotransfer el dimecres 10 de novembre de 09:30h a 11:30h, centrat en el sector de l’Habitat Sostenible, enfocat a l’Eficiència Energètica de Vivendes

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) i on la Universitat de València participa. Els diferents fòrums Innotransfer es troben alineats amb les prioritats detectades per l’AVI.

El pròxim seminari web Innotranfer serà el dimecres 10 de novembre de 09:30h a 11:30h, centrat en el sector de l’Habitat Sostenible, enfocat a l’Eficiència Energètica de Vivendes.

Durant l'esdeveniment, ponents relacionats amb el disseny sostenible i l'arquitectura reflexionaran al voltant d'aquesta temàtica, i grups d'investigació i instituts tecnològics donaran a conéixer nous desenvolupaments per a implantar solucions en aquest camp. Així mateix, s'aprofundirà en la millora en la integració de les demandes i necessitats canviants dels usuaris, tant d'edificis com d'habitatges. Per a això, es presentaran diversos projectes d'innovació aplicada per companyies del sector, els quals han derivat en casos d'èxit empresarials. Empreses líders en sostenibilitat i eficiència energètica seran les protagonistes de plantejar nous reptes per a la indústria de l'hàbitat sostenible.

El programa i la inscripció a aquest esdeveniment es pot realitzar a través del següent enllaç. El formulari d'inscripció es troba just davall del programa de l'esdeveniment, al final de la pàgina.

Poden escoltar la campanya de comunicació per impulsar Innotranfer en Radio SER Comunitat Valenciana al següent .mp3 (22”)

Esperem que aquesta informació li resulte d'interés. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional en uvinnovacio@uv.es.