Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

INNOTRANSFER SOSTENIBILITAT EN LA CONSTRUCCIÓ: Reptes del sector de la construcció en matèria de sostenibilitat.

  • 29 de març de 2022
Image de la noticia

El dimecres 6 d’abril, de 10:00h a 12:30h, el Parc Científic de la UMH organitzarà un nou seminari web centrat en el sector de la construcció en matèria de sostenibilitat.

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), en el qual la Universitat de València col·labora.

En aquest seminari es parlarà sobre els actuals reptes que presenta el sector de la construcció. A més, es donaran a conéixer projectes en els quals treballen investigadors universitaris per a desenvolupar nous materials que suposen alternatives innovadores als materials més utilitzats en el sector. Així mateix, es mostraran una sèrie de reptes empresarials vinculats a aquesta temàtica de la mà d'una empresa líder del sector i es presentaran potencials solucions.

La jornada serà retransmesa a través de la plataforma GoToWebinar. Per a participar en aquest seminari web, es requereix la prèvia inscripció a través del següent enllaç. El formulari d'inscripció es troba just davall del programa de l'esdeveniment, al final de la pàgina.

Esperem que aquesta informació li resulte d’interès. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional en uvinnovacio@uv.es.