Logo de la Universitat de València Logo Vicerectorat d'Investigació, Vicerectorat d'Innovació i Transferència Logo del portal

INNOTRANSFER TECNOLOGIES HABILITADORES: Digitalització en Processos i Operacions Empresarials

  • 26 d’octubre de 2021
INNOTRANSFER TECNOLOGIES HABILITADORES: Digitalització en Processos i Operacions Empresarials
INNOTRANSFER TECNOLOGIES HABILITADORES: Digitalització en Processos i Operacions Empresarials

Seminari web Innotransfer dimecres 3 de novembre de 10:00h a 11:45h, centrat en el sector de les Tecnologies Habilitadores.

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) i on la Universitat de València participa. Els diferents fòrums Innotransfer es troben alineats amb les prioritats detectades per l’AVI.

El pròxim seminari web Innotransfer serà el dimecres 3 de novembre de 10:00h a 11:45h, centrat en el sector de les Tecnologies Habilitadores. El propòsit d'aquesta trobada tècnica és donar visibilitat a les oportunitats d'innovació detectades pel Parc Científic Alacant i diverses entitats de l'entorn, en la implantació de tecnologies disruptives en l'àmbit de les operacions empresarials i logística integral. Per a això, associacions i empreses representatives, ens donaran una visió dels reptes tecnològics que enfronten i la situació actual. Posteriorment empreses especialitzades i grups d'investigació d'universitats i instituts tecnològics, presentaran solucions innovadores basades en tecnologies disruptives així com les capacitats de recerca i desenvolupament de nous projectes.

Després de finalitzar el seminari web, s'obrirà un període de generació i foment del diàleg per a plantejar reptes i solucions entre investigació i empresa, a través de la plataforma INNOTRANSFER, en la qual actuen com a connectors les cinc universitats públiques de la CV, parcs científics, instituts tecnològics de REDIT, empreses i associacions empresarials. Aquest punt de trobada tractarà de ser el detonant de nous projectes d'innovació que contribuïsquen al desenvolupament tecnològic i millora competitiva del territori.

El programa i la inscripció a aquest esdeveniment es pot realitzar a través del següent enllaç. El formulari d'inscripció es troba just davall del programa de l'esdeveniment, al final de la pàgina.

Esperem que aquesta informació li resulte d'interés. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional en uvinnovacio@uv.es.