Logo de la Universitat de València Logo Unitat d'Igualtat Logo del portal

La Universitat suma huit sales de lactancia per promoure la conciliació corresponsable

  • 29 de novembre de 2023
Image de la noticia

La Universitat de València ha inaugurat al Campus de Burjassot una nova sala de lactància, espai amable per la conciliació corresponsable en compliment del III Pla d'Igualtat. Amb aquesta nova sala ja són huit els espais de què disposa la Universitat per fer efectiu l’objectiu del Pla d’Igualtat de "disposar d’espais d’estada flexibles per raons de conciliació i corresponsabilitat als Centres".

Les sales estan repartides entre el Campus de Blasco Ibáñez, el Campus de Burjassot i el Palau de Cerveró. Així, al Campus de Blasco Ibáñez l’edifici de Rectorat compta amb dues sales, la Facultat d’Infermeria i Podologia, La Facultat de Geografia i Història i la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació compten amb una sala cadascuna.

Entre els edificis singulars, el Palau de Cerveró que acull el Servei de Relacions Internacionals així com sales d’exposicions i de conferencia tambe compta amb una sala de lactancia oberta al personal així com als usuaris del centre.

Finalment, el Campus de Burjassot compta amb una sala de lactancia situada a la planta baixa de la Bibliotència de Ciències, junt al saló d’actes.

La necessitat de disposar d’aquestes sales està vinculada també al conveni signat en 2022 entre la Universitat de València i la Iniciativa per a la Humanització de l'Assistència al Naixement i la Lactància (IHAN) llançada per la OMS i UNICEF per adoptar pràctiques que protegisquen, promoguen i donen suport a la lactància materna, en aquest cas, entre la comunitat universitària.

Més informació: https://links.uv.es/5vsMGae