Logo de la Universitat de València Logo Unitat d'Igualtat Logo del portal

La violència invisible sobre les dones serà objecte d'un congrés a València

  • 1 de novembre de 2018
Image de la noticia

L'Associació Valenciana d’Antropologia i la Universitat de València han organitzat el "I Congrés Dones i Universitat sense xifres. La violència invisible", que es celebrarà en València del 21 al 23 de novembre de 2018, i han convidat a antropòlegs/es i científics/es socials en general a presentar comunicacions i a reflexionar sobre la violència i la igualtat de gènere en l'àmbit universitari.

L'Associació Valenciana d’Antropologia i la Universitat de València han organitzat el "I Congrés Dones i Universitat sense xifres.

La violència invisible", que es celebrarà en València del 21 al 23 de novembre de 2018, i han convidat a antropòlegs/es i científics/es socials en general a presentar comunicacions i a reflexionar sobre la violència i la igualtat de gènere en l'àmbit universitari.

El congrés s'ha estructurat en diverses sessions plenàries:

-La violència contra les dones a les universitats. Propostes des de les Unitats d'Igualtat.

-La naturalización de la violència invisible sobre les dones en l'àmbit acadèmic.

-Narratives autobiogràfiques. Dones i àmbit acadèmic.

-Propostes d'actuació per atallar la violència contra les dones.

Així mateix, s'han previst quatre grups de treball, dedicats a la violència sexista: entre el concepte i la realitat; les formes naturalitzades de violència contra les dones, la narratives i violència sexista, i les mesures contra la violència sexista.

Les inscripcions i consultes es poden efectuar al portal web oficial del congrés i de l'Associació Valenciana d’Antropologia o per correu electrònic: info@mujeresyuniversidadsincifras.com avantrop@yahoo.es