A. Convocatòria general.

 

ÀSIA, OCEANIA, ESTATS UNITS, CANADÀ I RÚSSIA:

 

Austràlia

Canadà

 

Corea del Sud

Estats Units

Indonèsia

Japó

Taiwan

Vietnam

Xina

 

 

AMÈRICA LLATINA:

 

Argentina

Brasil

Colòmbia

Mèxic

Perú

Uruguay

Xile

 

B. Convocatòries específiques.

1. Convocatòries específiques de la Facultat de Ciències Socials.

1.1. Destinacions per a tots els estudiants de la Facultat de Ciències Socials:

1.2 Destinacions específiques per a estudiants i estudiantes de Treball Social i Sociologia:

1.3 Destinacions específiques per a estudiants i estudiantes de Treball Social:

1.4 Destinacions específiques per a estudiants i estudiantes de Relacions Laborals i Recursos Humans:

1.5 Destinacions específiques per a estudiants i estudiantes de Treball Social, Relacions Laborals i Recursos Humans, Sociologia i Doble Grau en Sociologia i Ciències Polítiques i de l'Administració Pública:

2. Convocatòries de la Facultat de Economia.

2.1 Per a tots els estudiants i estudiantes de la Facultat d'Economia:

Els estudiants de la Facultat d'Economia podran optar d'una beca a la Universidad de Antioquia (Colombia) per a estudiar un semestre. La Facultat d'Economia gestionarà l'acceptació dels estudiants seleccionats en la universitat de destinació.

2.2 Destinacions per als estudiants d'ADE, Finances i Comptabilitat, GIB i Economia:

2.3 Destinacions específiques per a estudiants i estudiantes de Dobles Titulacions Oficials Internacionals en el Grau en International Business (GIB):

La gestió per a l'admissió dels estudiants seleccionats en les universitats de destinació la farà la Facultat d'Economia, mitjançant els coordinadors o coordinadores dels programes de doble titulació internacional.

2.4 Destinacions específiques per a estudiants i estudiantes del Grau d'ADE:

2.5 Destinacións específiques per a estudiants i estudiantes d'ADE i de GIB:

2.6 Destinacións específiques per a estudiants i estudiantes d'ADE, de GIB i de Economia:

2.7 Destinacions específiques per a estudiants de Turisme:

Els estudiants de Turisme podran sol•licitar una estada d'un semestre a la Universidad Externado de Colombia. La Facultat d'Economia gestionarà l'acceptació dels estudiants seleccionats en la universitat de destinació.

2.8 Destinacions específiques per a estudiants de Doble Titulacion Oficial Internacional en el Grau d'Administració i Direcció d'Empreses (GADE):

La gestió per a l'admissió dels estudiants seleccionats en la universitat de RANEPA, la farà la Facultat d'Economia, mitjançant els coordinadors o coordinadores dels programes de doble titulació internacional.

3. Convocatòries específiques de la Facultat de Dret.

Els estudiants i estudiantes del Grau de Dret, el Grau de Criminología, el Grau de Ciències Polítiques i de l'Administració Pública i el Programa de Doble Titulació Dret-Ciències Polítiques podran optar a una plaça per al curs complet a la Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration (RANEPA)

4. Convocatòries específiques de la Facultat de Magisteri.

Els estudiants i estudiantes de Graduat en Mestre/a d'Educació Infantil i els de Graduat en Mestre/a d'Educació Primària podran optar a realitzar un semestre en la següents universitat:

5. Convocatòries específiques de la Facultat de Filosofia.

Els estudiants i estudiantes de les titulacions de Pedagogia i Educació Social podran optar a realitzar un semestre a les següents universitats:

El Vicedeganat de Relacions Internacionals de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació tindrà la responsabilitat de gestionar el procés d'admissió en les universitats de destinació dels estudiants que siguen seleccionats. Només poden participar alumnes que facen la mobilitat en quart curs.

6. Convocatòries específiques de la Facultat de Farmàcia.

Els estudiants i estudiantes del Grau de Farmàcia poden gaudir d'una estada de curs complet a a la Universidad de Antioquia (Colombia)

Els estudiants i estudiantes del Grau de Farmàcia poden optar a realitzar un semestre a la Universidad de la Cuenca del Plata (Argentina)

7. Convocatòries específiques de la Facultat d'Infermeria i Podologia.

Els estudiants i estudiantes del Grau d'Infermeria podran sol·licitar una estada a la Universidad de San Martín de Tarapoto (Perú).

8. Convocatòries específiques de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

Els estudiants i estudiantes del Grau en Traducció i Mediació Interlingüística podran sol·licitar una estada a la Moscow State Linguistic University-UELM

 

Darrera actualització: 13/10/2021