• Demà dia 1 obrirem a les 10 hores

  31/07/17

  Demà dia 1 obrirem a les 10 hores

  La Biblioteca Històrica obrirà demà dia 1 i dijous 3 d'agost a les 10 hores per problemes de subministrament elèctric.

  Disculpen les molèsties.

 • Entrada a la Biblioteca Històrica a l'agost

  27/07/17

  Entrada a la Biblioteca Històrica a l'agost

  L'entrada a la Biblioteca Històrica a l'agost (del 1 al 4 i del 28 al 31) serà per la porta de la Plaça del Patriarca.

 • Últim incunable digitalitzat en Somni

  21/07/17

  Últim incunable digitalitzat en Somni

  Vincent, de Beauvais, ca. 1190-1264
  Speculum naturale. [Argentinae : Typ. Jac. de Voragine: "Legenda aurea"(C.6423), c. 1481] (Signatura: BH Inc. 020)

 • Últim document digitalitzat en Somni

  21/07/17

  Últim document digitalitzat en Somni

  Cañas, Eusebio

  Oracion funebre en las ... exequias : que con assistencia de la ... Comunidad de los RR.PP. Agustinos ... celebraron en la iglesia parroquial del Sr. San-Tiago, de la ciudad de Orihuela, en el dia 28 de septiembre del año 1762 à la V. Virgen la H. Antonia Carrovèr de San Agustin, beata professa de la misma Orden, sus mas afectos sobrinos / la predicò el R.P. Eusebio Cañas ... ; lo dan a luz los sobrinos ... y el Dr. D. Francisco Masseres y Timòr ... En Orihuela : Por Joseph Vicente Alagarda y Eysarch ..., 1763 (Signatura: BH Var. 367(06)

 • La Biblioteca Històrica obri de nou

  20/07/17

  La Biblioteca Històrica obri de nou

  La Biblioteca Històrica de la Universitat de València ha obert de nou les seues portes després d'un trasllat intern de fons bibliogràfics que, al llarg d'un mes, ha canviat la ubicació de 105.000 llibres, tots ells, llibres molt valuosos, impresos i manuscrits entre el segle XV i el segle XX, que conformen sens dubte, el patrimoni més valuós de la Universitat de València, tant des del punt de vista cultural com des del punt de vista econòmic.

 • Últim document digitalitzat en Somni

  18/07/17

  Últim document digitalitzat en Somni

  València (Arxidiòcesi). Arquebisbe (1800-1813: Joaquín Company)
  Nos D. Fr. Joaquin Company ... Arzobispo de Valencia ... A todos nuestros Curas Párrocos, y demas Diocesanos ... Las hostilidades cometidas por los Ingleses en estos ultimos dias contra el Pabellon de nuestra España, han sido miradas con horror en todo el Orbe y aun en el mismo Londres las detestan todos los que dirigen sus acciones por los principios de humanidad y derecho de gentes ... [¿Valencia : Oficina de Benito Monfort, 1805?] (Signatura: BH Var. 102(12)

 • Últim incunable digitalitzat en Somni

  17/07/17

  Últim incunable digitalitzat en Somni

  Corpus Iuris Canonici. Decretales

  Decretales Gregorii Papae IX : cum glossa Bernardi Parmensis et notis Hieronymi Clarii. Venetiis : Baptista de Tortis, 20 septembre, 1491 (Signatura: BH Inc. 017)

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies