Logo de la Universitat de València Logo Unitat d'Igualtat Logo del portal

.
.
.
.
.
.

Curtmetratges per la Igualtat celebra 10 anys i es converteix en un referent com a material de sensibilització en la igualtat de gènere

  • 28 d’octubre de 2016
Image de la noticia

La Nau Centre Cultural acull aquest dimecres, 26 d’octubre a les 18.30 hores la celebració del desé aniversari dels Curtmetratges per la Igualtat. L’acte, que es realitzarà en el Paranimf, està organitzat per l’Associació per la Coeducació i compta amb el patrocini de la Unitat d'Igualtat de la Universitat de València. 
“Curts per la Igualtat” és un projecte destinat a la selecció i divulgació de curtmetratges que tracten matèries socials relacionades amb la desigualtat de gènere i la lluita de les dones per la igualtat efectiva i real i en 10 anys s’ha convertit és una eina clau en matèria de sensibilització i prevenció de la violència de gènere. 
El projecte va nàixer de la mà de la periodista i feminista Paqui Méndez que va detectar i evidenciar la necessitat de materials audiovisuals en matèria d’igualtat i en estos deu anys ha esdevingut un referent per al personal docent i tot aquell que treballa en l’àmbit educatiu.
 

Llista d'enllaços: