Logo de la Universitat de València Logo Unitat d'Igualtat Logo del portal

.
.
.
.
.
.

Una taula redona sobre els mitjans de comunicació i els estereotips de gènere centra hui les activitats del Març per la Igualtat

  • 7 de març de 2016
Image de la noticia

Una taula redona sobre els mitjans de comunicació i els estereotips de gènere centra les activitats de hui dilluns dins dels actes del Març per la Igualtat. Serà a les 19 hores en l'Aula Seminari de La Nau.

Hui dilluns 7 de març el Fòrum de Debats i la Unitat d’Igualtat organitzen aquesta taula redona que se celebra a l’Aula Seminari del Centre Cultural La Nau. Moderada per Alfons Cervera, comptarà amb les intervencions de Rosa Solbes (periodista), Fani Grande (xarxes socials), Pau Crespo (Autor de “La erradicación de la violencia de género en la prensa escrita”), Rosa Peris (Diputada PSPV. Corts valencianes) i Llum Quiñonero (Diputada Podem. Corts valencianes).

Més info: http://links.uv.es/0YRyYvF

Aquest dimarts 8 de març se celebrarà l’acte central de les activitats en el marc de ‘Març per la Igualtat’ amb l’acte d’investidura com a Doctora “Honoris causa” d’Amelia Valcárcel, a les 12 hores al Paranimf de la Universitat de València.

El 9 de març, l’Aula de Música de la Universitat de València ofereix una programació especial per la igualtat. A les 19:30 hores, el cor de dones “A cau d’Orella” oferirà un concert a la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau. 

Més info: http://links.uv.es/3zVHKDI

L’Aula de Teatre de la Universitat de València s’adhereix a la programació de ‘Març per la Igualtat’ amb la representació de “Les Dones de Sade” els dies 9, 10 i 11 de març. A més, organitzen un teatre-fòrum entorn a aquesta obra el dijous 10 de març a les 18 hores. 

Més info: http://links.uv.es/5ItRGn8

El dilluns 21 de març, l’Aula de Poesia de la Universitat de València completa l’oferta cultural amb un espectacle a partir dels poemes de Nadia Anjuman, “Jo no he valgut els budells d’un gos”, que tindrà lloc a l’Espai Cultural de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

El dimecres 6 d’abril, després de la interrupció per Falles i Setmana Santa, es realitzarà un acte d’homenatge a les dones pioneres al govern dels Centres de la Universitat de València. A l’acte també es lliuraran els premis als millors treballs fi de màster i fi de grau premiats a la segona edició del Premi “Olga Quiñones”.

El divendres 15 d’abril tindrà lloc l’acte d’investidura com a Doctora “Honoris causa” de la professora Saskia Sassen, a les 12 hores al Paranimf de la Universitat de València.

Aquesta edició abraça molt més que un mes i és que, des del dimarts 1 de març fins a la darrera setmana d’abril, están realitzant-se més de 30 activitats organitzades tant per la Unitat d’Igualtat com per la Delegació d’estudiants, els centres, PAS i PDI, i les associacions d’estudiants que han participat en les diverses convocatòries d’ajudes creades amb aquest motiu.

Activitats que s’aniran afegint al programa de ‘Març per la Igualtat’, fent d’aquesta agenda un document viu i en continua actualització, i que podeu trobar ací:

Programa