UVdisabilityUniversitat de ValènciaGeneral Foundation Logo del portal

Teclat de piano
Inscripció oberta al XII Curs de repertori i tècnica d'interpretació al piano

L'Àrea d'Activitats Musicals ha obert el període d'inscripció per al XII Curs de repertori i tècnica d'interpretació al piano, a càrrec del pianista Antonio Galera fins a esgotar les places disponibles.

Adreçat preferentment a estudiantat de piano que estiga cursant o haja cursat estudis a la Universitat de València, estudiantat de piano interpretació, postgraduats i postgraduades. Igualment, es pot inscriure l'alumnat de la Universitat de València aficionat a la música clàssica, aficionats i aficionades a la música clàssica en general.

El curs està pensat per a assistir en la modalitat d'alumnat actiu i oient, i està distribuït en huit sessions de cinc hores, amb classes els dissabtes en horari de matí o de vesprada.

Es desenvoluparà un pla de treball amb els mètodes d'estudi adequats per a cada participant. Estudiaran el repertori propi, però coneixeran també el repertori dels companys i les companyes. Es potenciarà de forma col·lectiva l'escolta del repertori, amb l'objectiu de desenvolupar la cultura musical i general de l'alumnat, a més de fomentar la participació activa de tot l'alumnat per a resoldre les dificultats individuals de les interpretacions, amb el treball en grup com a eina indispensable per a la resolució dels problemes individuals que se'ls presenten als intèrprets.


La preparació per a una presentació pública serà l'objectiu principal de l'alumnat del curs, amb la realització d'un concert públic el dia 2 de febrer de 2024 en què l'alumnat haurà d'aplicar tots els coneixements que hagen adquirit en el curs. Així mateix, el professor Antonio Galera podrà becar a alguna de les persones participants per a formar part de les activitats relacionades amb el Festival dels Horts de 2024.

 

 

Date From 7 september 2023 to 20 october 2023. 24h. Monday, tuesday, wednesday, thursday and friday.

 
 
Place

Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau

 
Organized by

Àrea d'Activitats Musicals de la Fundació General de València.

https://www.uv.es/fundacion-general-area-actividades-musicales/es/area-actividades-musicales.html

 

Contact pam@uv.es

 
More information