UVdisabilityUniversitat de ValènciaGeneral Foundation Logo del portal

La Llibreria de la Universitat de València, present a la 59ª edició de la Fira del Llibre
Face-to-face

Publicacions de la Universitat de València (PUV) està present en la 59a edició de la Fira del Llibre de València. En les casetes 61-62 ofereix les novetats de l’any i el fons més destacat, també d’altres editorials universitàries espanyoles. A més, organitza presentacions i signatures d’autores i autors del segell editorial.

Aquest dijous 25 d’abril, dia de la inauguració de la Fira del Llibre, l’espai Fuente Primavera acull a les 18:30 hores una lectura-presentació del llibre ‘Mujer y entretenimiento en el hogar victoriano’, amb la participació de Miriam Borham (Universitat de Salamanca), Miguel Teruel (Universitat de València), la directora de PUV, Teresa Ferrer, i la coautora del llibre, Laura Monrós-Gaspar.

Divendres 26 d’abril, a les 20 hores, i també a l’espai Fuente Primavera, es durà a terme la taula redona  ‘Colp militar, exili i bogeria: petjades del franquisme’, on es presentaran les darreres novetats de la col·lecció ‘Història i Memòria del Franquisme’. L’acte comptarà amb Zira Box (Universitat de València) com a moderadora i la participació dels autors Enric Novella (Las políticas de la locura), Luis Pomer (Martín Centelles Corella) i Eladi Mainar (El golpe militar de 1936, Valencia).

Divendres 3 d’abril, a les 20 hores, a l’espai Caixa Popular, se celebrarà la taula redona ‘València medieval: la moreria, el rei Jaume I i altres temes valencians’, on es presentaran les darreres novetats de PUV sobre història medieval. L’acte estarà moderat per Amparo Jesús-Maria, editora de PUV, i comptarà amb la participació dels autors Francesc Granell (Jaume I a la València baixmedieval), Manuel Ruzafa (La moreria de València), Mateu Rodrigo (Recerques de cultura medieval) i Alfred Garcia (Un país de lletrats i analfabets).

A banda d’aquestes presentacions, la caseta de La Llibreria de la Universitat de València també comptarà amb la presència d’autores i autors durant els caps de setmana per signar els seus llibres publicats recentment amb el segell editorial de la UV.

Horari (del dijous 25 d’abril al diumenge 5 de maig):

De dilluns a divendres: 11:00-14:00 i 17:00-20:30 h.

Caps de setmana i festius: 11:00-14:30 i 16:30-21:00 h.

 
Schedule:
  • From 25 april 2024 to 5 may 2024. Monday, tuesday, wednesday, thursday and friday at 11:00 to 20:30.
  • From 25 april 2024 to 5 may 2024. Saturday and sunday at 11:00 to 21:00.
 
 
Place

Casetes 61 i 62

Jardins de Viver

València (46010)

 
Organized by

Publicacions de la UV.

 

Contact publicacionsuv@uv.es

 
More information