UVdisabilityUniversitat de ValènciaGeneral Foundation Logo del portal

Inscriu-te al Voluntariat UV: formació i participació per a una societat més justa
Oberta la inscripció a VoluntariatUV. Participa!

Del 10 al 30 d’octubre està oberta la inscripció a Voluntariat UV: formació en inclusió, igualtat i diversitat, cooperació internacional, dinamització de l’entorn i apoderament i drets humans. Una proposta de la Universitat de València per capacitar l’estudiantat en una visió crítica de la realitat i que tinga l’oportunitat de formar part de la seua transformació en una societat més justa i equitativa. 

La iniciativa Voluntariat UV s’adreça a l’estudiantat de grau i postgrau i està formada per dues accions:

  • Formació presencial, de 25 hores de durada, amb un bloc comú sobre els fonaments, eines i estratègies del voluntariat, i un bloc específic, que ha d’escollir l’estudiantat en la inscripció i que permet conèixer a fons els àmbits de cada voluntariat.
  • Participació en algun dels set programes que formen part VoluntariatUV: prevenció i intervenció en violència masclista, diversitat, sostenibilitat, suport a estudiantat amb discapacitat, cooperació, promoció dels drets humans de les persones refugiades i cultura.  

A la pàgina web de VoluntariatUV es pot consultar el calendari de la formació així com també el detall de cadascuna de les propostes de voluntariat. Per participa-hi, l’estudiantat de grau pot obtenir 1 crèdit ECTS per l’acció de formació i un número de crèdits variable depenent de la proposta de voluntariat en què s’implique. La inscripció és gratuïta i les places són limitades.   

 

ScheduleFrom 11 october 2023 to 30 october 2023. Every day at 09:34 to 23:59.

 
 
Place

Universitat de València

 
Organized by

Servei d'informació i dinamització (Sedi).

https://www.uv.es/sedi

 

Contact voluntariat@uv.es

 
More information