Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Internacionalització

Què és la internacionalització en investigació?

La internacionalització en la investigació fa referència al conjunt d'iniciatives que desenvolupen els investigadors amb els seus parells en altres llocs del món, amb la finalitat d'aconseguir la integració d'una perspectiva internacional, intercultural, interdisciplinària i comparativa en els temes de recerca.

La internacionalització en recerca i innovació és una prioritat estratègica de la UE per a impulsar l'excel·lència, posar en comú recursos per a obtindre avanços científics i desenvolupar ecosistemes d'innovació dinàmics. En aquest apartat es descriuen els detalls de la internacionalització en la UV entesa com el procés de participació del personal investigador de la Universitat de València en totes les oportunitats de desenvolupar projectes de recerca i transferència amb fons provinents de la Comissió Europea o altres organismes internacionals.

Per què és important la internacionalització en investigació
per a la UV?

La participació en estratègies i projectes líders a Europa i fins i tot en el món, generalment transformadors de tecnologies, processos crítics en els seus sectors, i executats en col·laboració amb les empreses i centres d'investigació més competitius, redunda en la imatge i valor reputacional de tots els socis.

És un objectiu estratègic que la UV siga reconeguda per exercir un paper destacat internacionalment i ser el clar líder nacional en diverses àrees temàtiques de recerca que aborden els principals reptes als quals s'enfronta la societat en el segle XXI.

L'enfocament global de les prioritats científiques permet l'accés als coneixements més recents i als millors talents de tot el món i obri oportunitats en mercats nous i emergents. Per a què la UV s'incorpore a aquesta dinàmica, cal oferir, proactivament, assessorament al personal acadèmic i investigador. El nostre eix d'actuació és promoure i facilitar la seua participació en programes de recerca de caràcter internacional, assessorant sobre les oportunitats de finançament i orientant sobre la millor estratègia a seguir des del coneixement del potencial de recerca de la UV.

A qui va dirigit?

Ens dirigim al personal vinculat amb la UV amb la capacitat i funció investigadora, així com al personal de gestió de la investigació amb competències en l'àmbit internacional.

De la mateixa manera, ens dirigim a qualsevol institució col·laboradora que vullga participar conjuntament amb la UV en un projecte internacional de recerca.

Què necessites prèviament?

Si ets personal de la UV, necessites tenir la voluntat de participar a un projecte internacional de recerca.

Si ets una institució col·laboradora, empresa o no, necessites tenir interés a col·laborar amb la UV en un projecte internacional de recerca.

Segueix-nos

 
 

Funcions del Servei de Transferència i Innovació

 

Des del Servei de Transferència i Innovació, a través de la Secció d'R+D+I Internacional, es fa costat proactivament a la comunitat universitària en l'obtenció de fons competitius internacionals per a activitats d'investigació i innovació, oferint suport professional individualitzat al llarg del cicle de vida d'un projecte des de la idea prèvia. Per a això es duen a terme activitats de:

 

  • Divulgació, promoció i dinamització de la participació.
     
  • Informació i assessorament als grups d'investigació de la UV per a facilitar la participació en projectes europeus i internacionals d'R+D+I.
     
  • Gestió i seguiment dels projectes europeus i internacionals d'investigació.
Contacte

Servei de Transferència i Innovació

Secció d'R+D+I Internacional

Avda. Blasco Ibañez 13, Nivel 4

46010 València

Edifici Rectorat - Universitat de València 

 

sti.internacional@uv.es

+ info