Logo de la Universitat de València Logo Vicerectorat d'Investigació, Vicerectorat d'Innovació i Transferència Logo del portal

Presentació

La Universitat de València participa activament en multitud d'iniciatives internacionals de caràcter científic i tecnològic. En aquest àmbit, destaca especialment el Programa Marc de Recerca i Innovació de la Unió Europea Horitzó 2020 (2014-2020), sent una prioritat estratègica per a la Universitat de València l'increment substancial de la participació en aquests programes.

Amb aquest objectiu, el Servei d'Investigació i Innovació (depenent funcionalment del Vicerectorat d'Investigació i del Vicerectorat d'Innovació i Transferència) desenvolupa funcions de difusió, assessorament, gestió i justificació de les diferents convocatòries de finançament públic de caràcter internacional a través de la seua Secció d’R+D+I Internacional, que és el punt de contacte i suport dels investigadors i de les estructures de recerca interessats a participar en un projecte de recerca finançat per la Comissió Europea. El telèfon és el 96-3983621 i l'adreça electrònica operuv@uv.es.

@oper_uv en Twitter@oper_uv en Twitter           Eurorecerca en FacebookEurorecerca en Facebook

 • imatge de la noticia

  07/10/20

  Programa per a la promoció de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació - Programa d'R+D+I.

  S’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa per a la promoció de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació a la Comunitat Valenciana.

 • imatge de la noticia

  14/09/20

  El Consell de Ministres aprova l'Estratègia Espanyola de Ciència, Tecnologia i Innovació 2021-2027.

  El Consell de Ministres ha aprovat l'Estratègia Espanyola de Ciència, Tecnologia i Innovació 2021-2027, que es concep com el marc de referència pluriennal, els objectius de la qual, són compartits per la totalitat de les Administracions Públiques amb competències en matèria de foment de la investigació científica, tècnica i d'innovació.

 • European Research and Innovation Days 2020

  10/09/20

  European Research and Innovation Days 2020

  Lloc: En línia. Data: 22, 23 i 24 de setembre de 2020

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  14/07/20

  Ajudes per a la realització de projectes de prova de concepte del programa «Valoritza i Transfereix» - Convocatòria 2019. Relació definitiva de sol·licituds concedides i denegades.

  Resolució de 14 de juliol de 2020 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es publica la relació definitiva de sol·licituds concedides i denegades de la convocatòria d’ajudes per a la realització de projectes de prova de concepte, en el marc del Programa «Valoritza i Transfereix».

 • Convocatòria 23 d'IMI2

  25/06/20

  Convocatòria 23 d'IMI2

  Oberta la convocatòria 23 de la Iniciativa de Medicaments Innovadors. El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 29 de setembre de 2020.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  17/06/20

  Jornada de llançament de la Consulta Preliminar al Mercat del repte HABITATGE RESILIENT.

  Jornada de Consulta Preliminar al Mercat per a resoldre mitjançant la Compra Pública d'Innovació el repte "HABITATGE RESILIENT" en l'àmbit de la descarbonització d'habitatges. Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana en amb el suport de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI).

  [Llegir més]

 • Novetats de l'ERC

  11/06/20

  Novetats de l'ERC

  Novetats del punt de contacte nacional a Espanya del Consell Europeu de Recerca (ERC) amb informació provisional sobre el proper programa de treball 2021.

  [Llegir més]

 • Taller Seguretat H2020

  09/06/20

  Taller Seguretat H2020

  Taller en línia de preparació de propostes de la convocatòria de Societats segures 2020. Lloc: Internet. Data: 25 de juny de 2020.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  05/06/20

  Ajudes per a la realització de projectes de prova de concepte del programa «Valoritza i Transfereix» - Convocatòria 2019. Relació provisional de sol·licituds concedides i denegades.

  Resolució de 5 de juny de 2020 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es publica la relació provisional de sol·licituds concedides i denegades de la convocatòria d’ajudes per a la realització de projectes de prova de concepte, en el marc del Programa «Valoritza i Transfereix».

 • imatge de la noticia

  02/06/20

  Convocatòria Europa Investigació 2020

  S’ha publicat la convocatòria Europa Investigació de l’Agència Estatal de Recerca. El termini acaba el 17 de juny de 2020. Termini intern UV: 12 de juny de 2020.

  [Llegir més]