
Oberta la convocatòria 23 de la Iniciativa de Medicaments Innovadors. El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 29 de setembre de 2020.
La Iniciativa de Medicaments Innovadors (IMI2) llança la convocatòria 23 per a diversos temes de recerca que inclouen resistència antimicrobiana, malalties degeneratives, diagnòstic de malalties rares, l’ús de la intel·ligència artificial per a abordar el càncer, la devolució de dades clíniques als pacients, i compliment terapèutic.
La convocatòria compta amb un pressupost de 47.790.000 euros procedents d’IMI2 a través d’Horitzó 2020, i 47.360.000 euros de les empreses membres d’EFPIA i entitats associades a IMI2. Es tracta d’una convocatòria en dues fases, amb la presentació d’una proposta preliminar i, si resulta aprovada, la presentació posterior de la proposta completa.
El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 29 de setembre de 2020 a les 17.00 h. hora local de Brussel·les.
El personal de la Universitat de València amb interès, ens pot contactar a la nostra adreça operuv@uv.es per a tractar amb detall les condicions de finançament i preparar la part tècnica de la proposta de projecte.
Tota la informació es troba al web d’IMI2 en l’enllaç següent:
https://www.imi.europa.eu/apply-funding/open-calls/imi2-call-23
Temes convocats
- Topic 1: Returning clinical trial data to study participants within a GDPR compliant and approved ethical framework
- Topic 2: Modelling the impact of monoclonal antibodies and vaccines on the reduction of antimicrobial resistance
This topic is part of IMI’s Antimicrobial Resistance (AMR) Accelerator programme. - Topic 3: A platform for accelerating biomarker discovery and validation to support therapeutics development for neurodegenerative diseases
- Topic 4: Optimal treatment for patients with solid tumours in Europe through artificial intelligence
- Topic 5 Shortening the path to rare disease diagnosis by using new born genetic screening and digital technologies
- Topic 6: Behavioural model of factors affecting patient adherence