Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Convocatòria 23 d'IMI2

  • 25 de juny de 2020
Convocatòria 23 d'IMI2

Oberta la convocatòria 23 de la Iniciativa de Medicaments Innovadors. El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 29 de setembre de 2020.

La Iniciativa de Medicaments Innovadors (IMI2) llança la convocatòria 23 per a diversos temes de recerca que inclouen resistència antimicrobiana, malalties degeneratives, diagnòstic de malalties rares, l’ús de la intel·ligència artificial per a abordar el càncer, la devolució de dades clíniques als pacients, i compliment terapèutic.

La convocatòria compta amb un pressupost de 47.790.000 euros procedents d’IMI2 a través d’Horitzó 2020, i 47.360.000 euros de les empreses membres d’EFPIA i entitats associades a IMI2. Es tracta d’una convocatòria en dues fases, amb la presentació d’una proposta preliminar i, si resulta aprovada, la presentació posterior de la proposta completa.

El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 29 de setembre de 2020 a les 17.00 h. hora local de Brussel·les.

El personal de la Universitat de València amb interès, ens pot contactar a la nostra adreça operuv@uv.es per a tractar amb detall les condicions de finançament i preparar la part tècnica de la proposta de projecte.

Tota la informació es troba al web d’IMI2 en l’enllaç següent:

https://www.imi.europa.eu/apply-funding/open-calls/imi2-call-23

Temes convocats

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei d'Investigació i Innovació de la Universitat de València
Redacció: Teresa Sauri Rodríguez
©2020 Universitat de València. Tots els drets reservats.
Subscripcions: en aquest enllaç

mciu_proa