Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Convocatòria d'ERA PERMED

  • 17 de febrer de 2020

Convocatòria de projectes en el camp de la medicina personalitzada. El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 5 de març de 2020.

La Medicina Personalitzada és el camp de recerca de l’era-net PERMED, una xarxa europea amb participació de 32 agències regionals i nacionals de 23 països, amb finançament de la Comissió Europea. La seua convocatòria de 2020 porta per títol:

“Multidisciplinary Research Projects on Personalised Medicine – Pre-/Clinical research, Big Data and ICT, Implementation and User’s Perspective”

Els temes convocats són els següents. Cada proposta de projecte ha d'abordar almenys un mòdul de cada àrea de recerca 3, i almenys un mòdul de l'àrea de recerca 1 o 2.

era_permed

Espanya hi participa a través de 5 agències: L’Institut de Salut Carles III (ISCIII), el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), la Fundació Científica de l’Associació Espanyola contra el Càncer (FCAECC), la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya i el Govern de Navarra; cadascuna amb el seu propi pressupost destinat a la convocatòria i amb les seues respectives normes de participació, que estan disponibles en aquest enllaç.

Els grups de recerca de la Universitat de València són elegibles per a l’ISCIII i la FCAECC, sempre que en el consorci de projecte hi participe almenys un Hospital o un centre d’atenció primària del Sistema Nacional de Salut Pública espanyol, o un institut acreditat de recerca en salut (IIS). Per la seua banda, les condicions d’ERA PERMED pel que fa al consorci de projecte requereixen la participació d’almenys 3 grups de recerca de 3 països elegibles diferents, dels quals un mínim de 2 han de pertànyer a un país membre de la UE o estat associat.

En cas d’interès, el personal de la Universitat de València pot contactar-nos en el telèfon 96-3544100, correu electrònic operuv@uv.es. El termini de presentació de propostes preliminars davant ERA PERMED acaba el 5 de març de 2020 a les 17.00 h. CET.

 

mciu_proa