Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Convocatòria de la GVA de subvencions per a la captació de projectes europeus

  • 3 de desembre de 2020
Convocatòria de la GVA de subvencions per a la captació de projectes europeus

S'ha publicat la Convocatòria 2021 de Captació de projectes europeus i internacionals de la Generalitat Valenciana

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana ha publicat, amb data 24 de novembre de 2020 (DOGV Num. 8959, Annex XII), la convocatòria corresponent a 2021 de subvencions per a la captació de projectes europeus o altres programes de caràcter internacional, amb l'objectiu de contribuir a finançar les despeses prèvies a la presentació de la sol·licitud de participació en convocatòries del Programa Marc de Recerca i Innovació de la Unió Europea, així com altres programes d'àmbit internacional que financen activitats d'R+D+I.

El personal investigador de la Universitat de València interessat a sol·licitar aquestes subvencions, pot contactar amb aquesta Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació mitjançant la nostra adreça electrònica operuv@uv.es, telèfon 96-3937736. Atès que en el procediment de sol·licitud es necessita la signatura del Vicerector d'Investigació, remetem a la comunicació publicada al Tauler Oficial de la Universitat de València, de 27 de novembre de 2020, del Servei de Gestió de la Investigació, pel que fa a les instruccions per a la presentació de sol·licituds davant el servei esmentat. La data límit de presentació davant aquesta Secció és el dia 18 de desembre de 2020.

Els requisits de la convocatòria, criteris de selecció i resta d'informació es troben a les adreces web següents:

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València
Redacció: Teresa Sauri Rodríguez
©2020 Universitat de València. Tots els drets reservats.
Subscripcions: en aquest enllaç