Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Convocatòria postdoctoral d'AXA Research

  • 11 de febrer de 2020

Nova convocatòria d’AXA Research Fund: creixement inclusiu i sostenible per al medi ambient.

AXA té oberta una convocatòria de subvencions de projectes en torn al creixement inclusiu i sostenible per al medi ambient, adreçades a personal doctor que hagen obtingut el títol un màxim de 5 anys abans, amb una dotació de fins a 70.000 euros anuals per a un període de 2 anys.

De quina manera pot contribuir el creixement a crear oportunitats per a tots? Quin és el paper dels factors estructurals, històrics i socials a l’hora d’explicar la desigualtat? Són rellevants les mesures actuals en matèria de salut? Com podem incorporar els objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides a les mètriques de l’èxit? AXA està compromesa a desenvolupar solucions que responguen als reptes de l’actualitat així com anticipar els riscos del futur, i en aquest context, subvenciona recerca postdoctoral en creixement inclusiu i sostenible incloent-hi, sense estar limitada a aquests, els següents camps:

  • Creixement sostenible rentable
  • Polítiques públiques per al creixement inclusiu
  • Mercats de treball inclusius i inversió en capital humà
  • Canvis de conducta i de les organitzacions cap a l’activitat empresarial inclusiva

El personal investigador de la Universitat de València amb interès ha de contactar amb aquesta Secció d’R+D+I Internacional del Servei d’Investigació i Innovació (tel. 96-3983621, operuv@uv.es) abans del 20 de febrer de 2020 prorrogat al 27 de febrer de 2020 a les 12 h. CET (migdia) per tal de comunicar la candidatura a AXA Research Fund, tot proporcionant les següents dades: data de naixement, data de defensa de la tesi doctoral, breu CV de màx. 3 pàgines, i títol i descripció del projecte (màx. 3.000 caràcters incloent-hi espais). La presentació de la proposta de projecte es farà en una data posterior, entre el 2 i el 25 de març de 2020 abans de les 16 h. CET.

 

mciu_proa