Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

European Research and Innovation Days 2020

  • 10 de setembre de 2020
European Research and Innovation Days 2020

Lloc: En línia. Data: 22, 23 i 24 de setembre de 2020

Europa celebra anualment un encontre emblemàtic al voltant de la recerca i la innovació més capdavantera, anomenat European Research and Innovation Days, que reuneix participants no només del món científic sinó també ciutadans i membres de l’esfera política i empresarial, amb l’objectiu de debatre i definir el futur de la recerca i la innovació a Europa i al món.

Enguany la cita serà en línia els dies 22, 23 i 24 de setembre. Les sessions del programa estan agrupades en torn a diverses temàtiques relacionades amb Horitzó Europa, el proper programa marc europeu de recerca i innovació que durarà des de 2021 fins a 2027. Podem trobar ponències sobre el Pacte Verd Europeu, les futures missions d’Horitzó Europa, digitalització, el Consell d’Innovació Europeu (EIC) i el Consell Europeu de Recerca (ERC). El programa complet està disponible al web de l’esdeveniment, així com la inscripció i detalls dels ponents.

https://research-innovation-days.ec.europa.eu/

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València
Redacció: Teresa Sauri Rodríguez
©2020 Universitat de València. Tots els drets reservats.
Subscripcions: en aquest enllaç

mciu_proa