Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

IS_MIRRI21 llança la seua primera convocatòria d’Accés Transnacional (TNA)

  • 23 de febrer de 2021
IS_MIRRI21 llança la seua primera convocatòria d’Accés Transnacional (TNA)

Oberta la convocatòria d’accés a les infraestructures de recerca de recursos microbians.

IS_MIRRI21, la Infraestructura Europea de Recursos Microbians que constitueix el projecte d’Horitzó 2020 coordinat per la Universidade do Minho (Portugal) i participat, entre altres, per la Universitat de València, ha obert la seua primera convocatòria per a facilitar l’accés a les infraestructures de recerca de recursos microbians de primera classe a tot Europa.

El personal investigador pot sol·licitar l’accés finançat a una o vàries de les 14 instal·lacions dels socis d’IS_MIRRI21 a tot Europa, en els camps de la biotecnologia, l’agroalimentació, els productes farmacèutics, el medi ambient, etc. El termini de sol·licitud acaba el 16 d’abril de 2021.

Els científics i científiques interessats poden consultar la nota de premsa emesa per IS_MIRRI21 al respecte. El personal de la Universitat de València pot obtenir el nostre suport per a trametre la sol·licitud mitjançant el correu electrònic de la nostra Secció d’R+D+I del Servei de Transferència i Innovació, operuv@uv.es.

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València
Redacció: Teresa Sauri Rodríguez
©2021 Universitat de València. Tots els drets reservats.
Subscripcions: en aquest enllaç