Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Participació de la Universitat de València a l’Associació Europea AIOTI

  • 15 de febrer de 2021
Participació de la Universitat de València a l’Associació Europea AIOTI

Grups de treball de l’Associació Europea AIOTI, The Alliance for Internet of Things Innovation.

Des de la Secció d’R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació, i en relació a la preparació dels imminents programes de treball del nou programa marc europeu de recerca i innovació, Horitzó Europa, fem una crida al personal investigador del camp d’Internet de les Coses d’enviar les seues expressions d’interès per a participar als grups de treball de l’Associació Europea AIOTI, The Alliance for Internet of Things Innovation.

Els grups de treball tenen com a missió debatre qüestions d’interès per a l’Associació a l’hora de participar en l’elaboració dels programes de treball esmentats. Aquestes qüestions són plasmades posteriorment a l’Agenda Estratègica (SRIA), de manera que aquesta s’alinea amb les prioritats i convocatòries d’Horitzó Europa. Els grups es reuneixen una vegada al mes o cada dos mesos mitjançant la plataforma Zoom.

És també interessant pertànyer a aquests grups per a conèixer altres participants que treballen en les mateixes àrees i amb qui es pot establir col·laboracions per a, per exemple, presentar propostes de projecte conjuntes a les convocatòries de finançament.

Atès que només és possible la participació de 2 membres de la Universitat de València a cada grup de treball, t’encoratgem a que ens envies la teua expressió d’interès a l’adreça operuv@uv.es. En les properes setmanes es nomenaran els membres de la UV que formen part dels grups.

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València
Redacció: Teresa Sauri Rodríguez
©2021 Universitat de València. Tots els drets reservats.
Subscripcions: en aquest enllaç