Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Eurorecerca 1476: Jornada sobre les xarxes de formació innovadora ITN d'Horitzó 2020

  • 19 d’octubre de 2016
Eurorecerca 1476: Jornada sobre les xarxes de formació innovadora ITN d'Horitzó 2020

La jornada se celebrarà el 7 de novembre de 2016 a l'Edifici de Rectorat de la Universitat de València.

msca

L'Edifici de Rectorat de la Universitat de València acollirà el proper 7 de novembre una jornada informativa sobre les xarxes Marie Sklodowska-Curie de formació innovadora ITN, un esquema de finançament d'Horitzó 2020 per als organismes beneficiaris que sol·liciten la constitució d'una xarxa per a contractar investigadores i investigadors novells, és a dir, predoctorals, i proporcionar-los una formació integral en recerca que inclou estades formatives en sectors diferents de l'acadèmic.

msca

Amb l'objectiu d'oferir als participants informació clau a l'hora de dissenyar una xarxa ITN que tinga èxit en la convocatòria de subvencions europea, es comptarà amb la participació, entre altres, de Jesús Rojo, punt de contacte nacional de les accions Marie Sklodowska-Curie (Fundació Madri+d) i de José Ignacio Piruat, avaluador de les sol·licituds d'ITN al Programa Marc europeu. A més, hi intervindran dos catedràtics de la Universitat de València que formen part de sengles ITN finançades per la Comissió Europea: European Training Network on Full Parallax Imaging i Theoretical Chemistry and Computational Modelling.

 

Hi haurà la possibilitat de mantenir reunions bilaterals de revisió de propostes d'ITN per als participants que així ho sol·liciten i que obtinguen la corresponent confirmació per part dels organitzadors de l'esdeveniment. Les instruccions per a sol·licitar-les, així com inscriure's, es troben al programa de la jornada.