Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Convocatòria de l’eranet NEURON

  • 25 de gener de 2024
Convocatòria de l’eranet NEURON

Data límit de presentació de propostes: 8 de març de 2024

L’eranet NEURON ha publicat una convocatòria de projectes de recerca amb el títol: Bidirectional Brain-Body Interactions, que cobrirà múltiples àrees on la interacció entre el cervell i el cos sembla implicada de manera central en la gènesi o progrés de malalties neurològiques i psiquiàtriques.

Tota la informació es troba en l’enllaç següent:

https://www.neuron-eranet.eu/joint-calls/bio-medical/2024-brain-body/

Es tracta de projectes conjunts transnacionals amb un mínim de 3 entitats participants de 3 països elegibles diferents, i un màxim de 5 entitats. Al projecte no hi poden haver més de dues entitats participants del mateix país.

Els països participants són: Bèlgica, Croàcia, França, Alemanya, Hongria (pendent de confirmació), Israel, Itàlia, Letònia, Lituània, Noruega, Polònia, Romania, Eslovàquia, Espanya, Suïssa, Taiwan i Turquia.

Les persones hi interessades poden llegir el text complet de la convocatòria i els requisits nacionals per part de l’Agència Estatal de Recerca (AEI) i l’Institut de Salut Carles III (ISCIII), que són els organismes que finançaran la part espanyola del projecte transnacional.

La data límit de presentació de propostes preliminars és el 8 de març de 2024 a les 14 h. CET.