Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

L’EIT Cultura i Creativitat llança les seues primeres convocatòries

  • 4 d’abril de 2023
L’EIT Cultura i Creativitat llança les seues primeres convocatòries

L’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT) Cultura i Creativitat ha publicat cinc convocatòries de propostes de projectes que aborden els reptes globals a què s’enfronta Europa en educació superior, innovació, creació de negocis i en la societat. El termini acaba el 31 de maig de 2023.

Amb un pressupost total de 10,45 milions d’euros, les convocatòries finançaran activitats que tinguen el potencial per a enfortir l’emprenedoria i la capacitat d’innovació, i alhora accelerar la competitivitat dels sectors i indústries culturals europeus, així com la transició verda, digital i social de la Unió. Poden presentar-se totes les entitats interessades membres de la UE i els països associats al programa Horitzó Europa.

Quasi la meitat dels fons disponibles es reserven per a projectes d’innovació que compten amb un pla de comercialització clar i viable. Els projectes hauran de proporcionar productes, serveis o models de negoci innovadors en el sector audiovisual i mitjans de comunicació, arquitectura, moda i tèxtils, disseny i patrimoni cultural.

Les convocatòries inclouen oportunitats per a projectes en educació superior, creació de negocis i innovació social: la darrera finançarà iniciatives d’emprenedoria cultural i social que originen pilots escalables d’innovació social amb la finalitat d’abordar els reptes locals i contribuir a la cohesió social.

Educació

  • Convocatòria 1: Talent Scaler
  • Convocatòria 2: Skills Fitter

Innovació

  • Convocatòria 3: Breakthrough Lab

Creació

  • Convocatòria 4: Venture Factory

Societat

  • Convocatòria 5: Community Catalyser

Tota la informació està disponible en el següent enllaç:

https://eit-culture-creativity.eu/calls-for-proposals/

Les sol·licituds obriran el termini el 17 d’abril i tancaran el 31 de maig de 2023. S’espera una segona ronda de convocatòries durant el segon semestre d’enguany.

Se celebrarà una jornada informativa en línia el 25 d’abril. Per a més informació i inscripció a l’infoday, clica en l’enllaç.

 

Eurorecerca