Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

INNOTRANSFER SALUT: Reptes d’innovació oberta i solucions tecnològiques en salut

  • 17 d’octubre de 2022
INNOTRANSFER SALUT: Reptes d’innovació oberta i solucions tecnològiques en salut
INNOTRANSFER SALUT: Reptes d’innovació oberta i solucions tecnològiques en salut

En el marc del VLC HEALTH&I tindrà lloc la jornada INNOTRANSFER sobre reptes i solucions tecnològiques en el sector salud.

En el marc del VLC HEALTH&I tindrà lloc la jornada INNOTRANSFER sobre reptes i solucions tecnològiques en el sector salud. Durant la jornada, investigadors de l’Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) parlaran sobre los usos de la realitat virtual i augmentada aplicada al sector sanitari.

VLC HEALTH&I és una iniciativa liderada pel clúster empresarial bio de la Comunitat Valenciana, Universitats, Parcs Científics i Centres d’Investigació Sanitaris. És una aliança creada per a impulsar la innovació i l’empreniment en el sector salut, comptant amb el suport de la Generalitat Valenciana a través de l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI) i la Direcció General d’Empreniment i Cooperativisme. Igualment, compta amb el suport d’alguns dels principals agents de l’ecosistema inversor i emprenedor en salut de la Comunitat Valenciana.

La Universitat de València tindrà representació en l’esdeveniment. Per una banda, es presentarà el projecte R-Drugs sobre el reposicionament d'un fàrmac per al tractament de l'atròfia muscular espinal, que està promogut per Rubén Artero Allepuz i Piotr Konieczny, de l'Institut Universitari de Biotecnologia i Biomedicina (BIOTECMED). En paral·lel es presentarà en el hall el projecte NOSUM de l’Institut Interuniversitari de Reconeixement Molecular i Desenvolupament Tecnològic (IDM).

L’encontre pretén concentrar als principals agents de l’ecosistema regional, en una aposta dirigida a facilitar la seua connexió i accelerar la innovació. 

PROGRAMA I INSCRIPCIÓ.

Per a participar en aquesta jornada, es requereix la prèvia inscripció a través del següent enllaç.

L’esdeveniment tindrà lloc en el BIOHUB VLC i poden trobar ací el programa.


Esperem que aquesta informació li resulte d’interès. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional a uvinnovacio@uv.es