Universitat de ValènciaRecerca i Transferència Logo del portal

Los Lunes al SOST

  • 2 de juny de 2023
Los Lunes al SOST

Encontres virtuals tots els dilluns laborables, organitzat per SOST-CDTI.

Los Lunes al SOST és una iniciativa de l’oficina del CDTI a Brussel·les (SOST) que organitza encontres virtuals amb l’objectiu de contribuir a millorar la qualitat de les propostes espanyoles al Pilar II d’Horitzó Europa. Cada dilluns laborable s’ofereixen sessions pràctiques sobre els diferents continguts de les propostes, amb la col·laboració d’experts nacionals i de la Comissió Europea.

La segona temporada de Los Lunes al SOST se centra en els partenariats, una iniciativa de col·laboració entre actors públics i privats en aspectes molt concrets de la recerca i la innovació. S’ofereix una visió actualitzada sobre tots els partenariats relacionats amb les diferents temàtiques i àmbits d’actuació del programa marc Horitzó Europa.

La propera sessió tindrà lloc el dilluns 5 de juny a les 11.00 h. Abordarà els principals partenariats relacionats amb la mobilitat sostenible, identificats amb la part dedicada a Transport en el Clúster 5 del Pilar II d’Horitzó Europa.

El calendari de les sessions es pot consultar a la pàgina web del CDTI. També es pot accedir als vídeos de les sessions ja celebrades al canal de YouTube del CDTI.