Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

INNOTRANSFER PREVENCIÓ DE MALALTIES NOSOCOMIALS

  • 17 de novembre de 2021
INNOTRANSFER PREVENCIÓ DE MALALTIES NOSOCOMIALS

El dimarts 23 de novembre, de 10:00h a 12:00h, al Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (UMH), nou seminari web centrat en malalties nosocomials i oportunitats d'innovació al seu voltant.

INNOTRANSFER PREVENCIÓ DE MALALTIES NOSOCOMIALS: Desenvolupaments per a millorar la seguretat dels pacients en hospitals

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), en el qual la Universitat de València col·labora.

El dimarts 23 de novembre, de 10:00h a 12:00h, el Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (UMH), organitzarà un nou seminari web centrat en l'àrea de la SALUT. Aquest seminari web té com a objectiu donar a conéixer els reptes que presenta l'àmbit de les malalties nosocomials i les oportunitats d'innovació que ofereix el camp de la seguretat de pacients en hospitals. Per a això, experts de reconegut prestigi en aquesta àrea del sector Salut donaran a conéixer la situació actual, les necessitats d'aquest àmbit, els desafiaments que presenta i diferents exemples de l'aplicació de tecnologies en propostes de solució a aquests reptes.

La jornada serà retransmesa a través de la plataforma GoToWebinar. Per a participar en aquest seminari web, es requereix la prèvia inscripció a través del següent formulari.

Poden escoltar la campanya de comunicació per a impulsar aquest seminari web en Ràdio SER Comunitat Valenciana en el següent .mp3 (22”)

Esperem que aquesta informació li resulte d'interés. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional en uvinnovacio@uv.es.