Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Premis HACKATHON Agrotec-Alumni

  • 26 d’octubre de 2021
Premis HACKATHON Agrotec-Alumni

La Universitat de València convoca la I Edició dels Premis HACKATHON Agrotec-Alumni a les millors solucions innovadores per a resoldre els problemes associats a l’agroalimentació en el segle XXI.

L’esdeveniment es durà a terme els pròxims 3, 5, 6 i 9 de novembre. Per a més informació consultar l'enllaç de la convocatòria.

Distribuït en quatre jornades:

• Jornada Prehackató: 3 de novembre de 2021

• Hackató: 5 y 6 de novembre de 2021

• Jornada de retroalimentació/Posthackató: 9 de novembre de 2021

Programa del HACKATHON 2021 

 

En aquesta activitat col·laborativa, els estudiants formaran equips i hauran de proposar solucions innovadores a reptes que se’ls plantejaran sobre diferents temàtiques relacionades amb l’agroalimentació, amb la finalitat de donar resposta a les demandes d’innovació, en un àmbit altament competitiu com és l’agroalimentari. 

Podran participar en aquesta activitat els 50 primers estudiants d'Universitat de València que es matriculen en l’activitat de 2n, 3r o 4t curs en qualsevol dels seus graus, estudiants de màster i estudiants de doctorat.

Enllaç a instruccions per a l’inscripció.

Les millors idees seran premiades, de manera que la idea de l’equip guanyador serà dotada amb un premi de 1000€ i es lliuraran 4 accèssits de 250€ als finalistes. A més, cada alumne de grau rebrà un certificat de reconeixement d’1,5 crèdits de lliure elecció per participar en l’activitat, que podràs computar en el teu expedient acadèmic.

Participa i tindràs l’oportunitat de desenvolupar les teues idees en un ambient innovador i creatiu, donant-les a conéixer davant investigadors i professionals de l’àmbit agroalimentari.