55.029 persones poden votar aquest dijous per a la renovació total del Claustre de la Universitat

  • Press Office
  • November 17th, 2021
 
Imatge d'eleccions anteriors

Un total de 55.029 persones estan convocades a les urnes aquest dijous (18 de novembre) en les eleccions per a la renovació total del Claustre de la Universitat de València. D’elles, 47.828 integren l’estudiantat, 5.111 pertanyen al Personal Docent i Investigador (en diferents categories) i 2.090 són del Personal d’Administració i Servis (PAS).

Les urnes estaran obertes entre les 10 i les 19 hores del dijous, i la Junta Electoral farà la proclamació provisional dels resultats el divendres 19. Les candidatures presentades dels diferents col·lectius poden ser consultades clicant ací.

El Claustre és el màxim òrgan de representació de la Universitat de València. D’acord amb els Estatuts, està format per la rectora, que el presideix; la secretària general, que ho és del Claustre; el gerent, i tres-cents representants elegits d’acord amb la següent distribució: 153 membres del professorat doctor amb vinculació permanent a la Universitat, 38 representants del professorat no doctor o sense vinculació permanent, 75 membres elegits per l’estudiantat, 30 escons decidits pel PAS, i 4 places per al personal investigador en formació.

Els vicerectors, les vicerectores, els vicesecretaris i les vicesecretàries generals formen part del Claustre, amb veu i sense vot, llevat que tinguen la condició de representants en el Claustre.

Cada quatre anys es renova totalment la composició del Claustre, i cada dos anys es renoven els representants de l’estudiantat.

La ubicació de les meses electorals, per col·lectius, es pot consultar clicant ací.

File in: PDI , Claustre , Estudiant/a , PAS