Convocada la segona edició d’ajuda al professorat per a l’elaboració de MOOCs

  • December 27th, 2016
 
Convocada 2º edicio ajuda Professorat per Elaboracio Moocs

El professorat de la Universitat de València té a la seua disposició una nova ferramenta per a poder utilitzar com a recurs didàctic. Per tal de conéixer l’eina i poder usar-la, la institució acadèmica, ha obert una nova convocatòria d’ajuda –que acaba el 31 de gener- per a l’elaboració dels tutorials.

Els cursos MOOC (de l’anglès Massive Online Open Course) són cursos de formació a distància que es basen en l’accés al coneixement de forma oberta, gratuïta i en línia, i tracten d’arribar al major nombre d’usuaris possibles amb una metodologia participativa i col·laborativa. La Universitat de València considera prioritari i estratègic participar en aquesta iniciativa i per això té per objectiu dissenyar una sèrie d’accions, ajudes i incentius per fomentar la creació i el desenvolupament de MOOC de qualitat. 

Amb aquesta finalitat, en 2015 es va signar un conveni entre la Universitat de València i Universia per a la participació en la plataforma Miríada X (www.miriadax.net) per allotjar i impartir a través seu els seus cursos en línia, massius, oberts i gratuïts, que desenvolupen i dissenyen els seus docents. La integració en aquest consorci completa les activitats iniciades en la plataforma pròpia de la Universitat de València (UVX: www.uvx.uv.es). Durant l’any 2016 (febrer i desembre) es van realitzar jornades de sensibilització i formació sobre l’edició i desenvolupament de MOOC de la Universitat de València, i es va realitzar, amb notable èxit, una primera convocatòria a la qual segueix la present.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy