Dissabte 23 de setembre participa en el 'Plogging Tour' de València

  • Web and Marketing Unit
  • September 22nd, 2023
 
Cartell que anuncia la convocatòria

Suma't a la Setmana Europea de l'Esport i participa en un dels 3 circuits Plogging Tour a València, adaptats per a totes les edats i nivell de condició física.

El Plogging és la pràctica d'esport i activitat física a l'aire lliure, per a totes les edats i nivells, que combina disciplines com el senderisme, el snorkel, el running, el caiac, el busseig, el patinatge, el trail o el ciclisme, amb la cura del medi ambient i la conservació de la seua biodiversitat, a través de la recollida de les escombraries que es troba al camí en entorns urbans, senders, platges, boscos i espais protegits.

Fer esport pel planeta, ajuda, no només a posar-se en forma, reconnectar amb la natura i combatre el sedentarisme, sinó a impulsar comunitats més sostenibles que promouen a través de l'esport i l'activitat física, la conservació del patrimoni natural, les zones verdes , parcs i jardins... 

El Servei d'Esports de la UV col·labora en aquesta iniciativa solidària on el 100% de la inscripció es destina a fins solidari-socials.

Inscripcions en https://www.ploggingtour.com/valencia/

#fesesportpelplaneta
#BEACTIVE
 

File in: