El Congrés d’Estudiants de Farmàcia de la Universitat de València celebra la seua onzena edició.

  • Office of the Principal
  • March 12nd, 2021
 

L’Associació Valenciana d’Estudiants de Farmàcia ha celebrat de manera telemàtica la XI edició del Congrés d’Estudiants de Farmàcia de la Universitat de València. Un encontre que ha comptat amb més de 300 estudiants i egressats del sector.

Els passats 11 i 12 de març va tindre lloc el XI Congrés d’Estudiants de Farmàcia de la Universitat de València, un esdeveniment adreçat a estudiants i recent egressats que congrega a professionals dels diferents sectors del món farmacèutic.

L’encontre ha estat organitzat per l’Associació Valenciana d’Estudiants de Farmàcia (AVESFA), el qual està format per estudiants o recent graduats que desitgen preparar-se per al seu futur professional i millorar l’entorn i la percepció de pa professió per part de la societat.

A l'acte inaugural van participar el degà de la Facultat de Farmàcia, Juan Carlos Moltó; el president del M.I. Colegio Oficial de Farmacéuticos de Valencia, Jaime Giner; els presidents del XI CEFUV, Salvador Mena i Eulogio Valentín; el delegat de la rectora per a l'estudiantat, Manuel González; i la directorat del XI CEFUV Maria Cholvi.

Aquesta edició ha comptat amb més de 350 participants i d’igual manera que van fer l’any passat essent una de les primeres activitats universitàries que es van adaptar a la modalitat online, han celebrat l’encontre en una modalitat 100% telemàtica com a conseqüència de les restriccions sanitàries imposades per la pandèmia del COVID-19.

Els i les assistents van poder gaudir de nombroses conferències, tallers i TED Talks a càrrec de reconeguts professionals del sector com: Carlos Fernández Pérez, conseller del Grupo Hefame; Damià Tormo, cofundador de Columbus Venture Partners; Àngela Pérez, CEO de l’Institut de Medincina Genòmica (IMEGEN); i Dulce Macias, promotora de Yased; entre altres.

A més, en aquesta edició s’han lliurat els premis de la Fundació Hefame dirigits a guardonar i posar en valor la qualitat  de les tesis doctorals que hagen basat les seues investigacions en temes sanitaris tant mèdics com farmacèutics.