El I Concurs Instagram per la Sostenibilitat repartirà quatre premis entre els millors ‘posts’

  • Press Office
  • February 7th, 2024
 
Cartell

El Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable ha convocat el ‘I Concurs Instagram per la Sostenibilitat’. El concurs busca fer patent la implicació de la comunitat universitària en la divulgació a la societat d’aspectes relacionats amb la sostenibilitat a través d’un comentari en el post que es mostrarà en el perfil que té UV Sostenibilitat en Instagram. La Universitat repartirà quatre premis entre els millors comentaris. El termini per a participar és de l'1 al 24 de febrer de 2024.

En el concurs pot participar tota la comunitat universitària: estudiantat, personal docent i investigador (PDI) i personal d'administració i serveis de la Universitat de València, en actiu durant el curs 2023- 2024. Només cal seguir el perfil d'UV Sostenibilitat (@uvsostenibilitat) i deixar un comentari en el post del concurs per a manifestar la implicació en la divulgació. Només és possible un comentari per cada persona usuària d’Instagram. Les propostes podran estar escrites en qualsevol de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana.

Els premis consisteixen en bons per a comprar en Timpers i Inuit; el primer i segon premi serà d’un bo cadascun de 100 euros per a comprar en Timpers i els dos premis restants estaran dotats de 50 euros per a comprar en Inuit, és a dir, quatre premis per un total de 300 euros.

La selecció dels comentaris de les persones premiades es farà a partir d’aquests criteris: D’una banda, el 60% de la puntuació obtinguda dependrà del nombre de ‘M’agrada’ obtinguts en els comentaris durant el període d’enviament. D’altra banda, el 40% restant s’obtindrà de la puntuació atorgada per un jurat, que serà nomenat per la vicerectora de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable, Pilar Serra.

UV Sostenibilitat publicarà els comentaris i el nom de les persones premiades. Els premis es lliuraran als Diàlegs per la Responsabilitat Social en la Universitat de València.

More information: