En juny i juliol, la Universitat continua en forma: oberta la inscripció per a les activitats d’estiu

 
Surf.
Surf.

El Servei d’Educació Física i Esports (SEF) de la Universitat de València ha obert el període d’inscripció per a les activitats d’estiu. Destaca en aquesta època l’oferta d’activitats aquàtiques com ara piragüisme, windsurf o vela; a més de la pràctica d’esports d’equip, com tennis i pàdel, i d’altres activitats organitzades amb l’objectiu de promoure l’exercici físic: aeròbic, zumba, capoeira, golf o spinning.

Una gran varietat de danses (sevillanes, flamenc, salsa, bachata…), així com disciplines de relaxació (ioga, tai-txi, kinomichi…) i estiraments de cadenes musculars completen l’oferta, de juny i juliol, que es desenvoluparà a les instal·lacions esportives dels tres campus universitaris: Blasco Ibáñez, Tarongers i Burjassot-Paterna.

L’Àrea d’Activitats del SEF és la responsable d’organitzar i coordinar tot el programa d’activitats que afavoreixen la possibilitat de practicar exercici físic.

More information:

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy