L’Orquestra Filharmònica de la Universitat ofereix el Concert de Nadal a Gandia

 
Cartell del concert.
Cartell del concert.

Dimecres 13 de desembre, al Teatre Serrano tingué lloc el tradicional Concert de Nadal que la Universitat de València organitza a la capital de La Safor. Enguany, i amb motiu del dècim aniversari del centre de Gandia de la UV, el concert estigué oferit per l’Orquestra Filharmònica de la Universitat acompanyada pel Cor de Dones ‘A cau d´orella’. El repertori previst oferí peces de Brahms, Guinovart, Txaikovski o Borodin.

‘A cau d’orella’ està format per un grup de dones d’àmplia formació musical, tant vocal com instrumental. La formació d’aquest cor sorgeix a arrel de la proposta de la seua directora, Mònica Perales. Ha realitzat gires de concerts per Saragossa, Hondarribia, Vitòria, Santander, Lleó, etc. I ha actuat per a diferents cicles i sales de la Comunitat Valenciana, entre els quals destaquen els organitzats pels ajuntaments de Godella, Vil·la Real i Aula de Música de la Universitat de València. El 2017 A cau d’Orella publicà el seu primer CD amb el segell Enalth.

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (OFUV) fou creada l’any 1995. Té una plantilla de 80 joves músics, majoritàriament universitaris, l’edat mitjana dels quals és de 20 anys. La seua finalitat és proporcionar-los una formació d’alta qualitat en interpretació orquestral, amb professorat especialitzat per a cada una de les famílies instrumentals. Des que es va fundar fins a l’any 2010 va estar dirigida per Cristóbal Soler i des de 2011 n’és el director titular Hilari Garcia.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy