La Càtedra Fisabio convoca un concurs per a concedir ajudes per a estades de recerca a Europa per al curs acadèmic 2019-2020

  • June 19th, 2019
 
La Càtedra Fisabio convoca un concurs per a concedir ajudes per a estades de recerca a Europa per al curs acadèmic 2019-2020

Per resolució de 6 de juny de 2019, es convoca el concurs per a la concessió de les ajudes de la Càtedra Fisabio-Universitat de València per a estades de recerca a Europa per al curs acadèmic 2019/2020.

L’objecte d’aquest concurs és concedir als graduats ajudes per a estades en centres d’educació superior o de recerca europeus per a l’execució d’un projecte de I+D+i en el camp sanitari/biomèdic, en les subàrees temàtiques següents: ciències biomèdiques, economia, matemàtiques, sociologia, ciències ambientals i ciència i tecnologia dels aliments.

Es concediran quatre ajudes de quatre mil cadascuna als graduats en alguna de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana per a una estada almenys de tres mesos en un centre europeu durant el curs 2019-2020. La finalitat d’aquestes ajudes és fomentar entre els estudiants universitaris la investigació en el camp sanitari/biomèdic.

Poden presentar-se al concurs els graduats que tinguen la nacionalitat espanyola, que siguen nacionals d’un país  membre de la Unió Europa o que siguen estrangers amb autorització o permís de residència o d’estada per estudis a Espanya, si escau, i que hagen aprovat els crèdits (300) de grau més màster des del curs acadèmic 2014-2015 en alguna de les universitats de la Comunitat Valenciana.

El termini de presentació de les sol·licituds començarà l’endemà del dia de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i acabarà el 10 setembre de 2019, tots dos inclusivament.

Més informació en la pàgina de xarxa.

File in: