La Comissió Europea renova el reconeixement al màster erasmus mundus en psicologia que coordina la Universitat

  • Tarongers Institutes Support Unit
  • October 16th, 2020
 
Núria Tordera
Núria Tordera

Per quarta vegada consecutiva, la Comissió Europea ha avaluat de manera positiva al “Erasmus Mundus Màster in Work, Organizational and Personnel Psychology” (WOP), renovant el reconeixement Erasmus Mundus per quatre edicions més (2021-2023; 2022-2024; 2023-2025; and 2024-2026) i rebrà un total de 3.768.000 euros, que seran destinats per a finançar beques d’estudi. Al llarg del temps, aquest màster ha rebut més de 17.000.000 d’euros per a aquestes beques d’estudi.

Perquè un màster siga reconegut per la Comissió Europea amb el segell Erasmus Mundus, explica la professora Nuria Tordera responsable de la coordinació local, “ha de complir diverses característiques, entre elles: ha de ser un màster integrat en almenys tres universitats europees, els estudiants han de realitzar una estada de sis mesos en almenys dos de les tres universitats, dedicació a temps complet, i ofereixen un doble diploma o un diploma conjunt. A més, és necessari que es desenvolupe una proposta educativa innovadora i d’alta qualitat, tant en el disseny com en les temàtiques i les maneres d’abordar-les, la seua implementació i l’equip humà encarregat de dur-les a terme”.

La Universitat de València coordina el Consorci internacional que organitza aquest Màster, i en el qual participen: University of Bologna, University of Coïmbra, University of Barcelona, University of Brasília, University of Baltimore, University of Puerto Rico, Florida Institute of Technology, i elIllinois Institute of Technology. El consorci International el coordina el professor Vicente Martinez-Tur, mentre que la coordinació local a la Universitat de València la duu a terme la professora Núria Tordera.

Durant el curs 2020-21, el Màster ha iniciat la seua quinzena promoció. Un estudi recent del Servei d’Ocupació de la Universitat de València, assenyala Tordera, “ha mostrat excel·lents taxes d’ocupació dels titulats del màster WOP-P, sous mitjans superiors dels titulats WOP-P a la mitjana general, i absència de bretxa salarial en comparar els sous mitjans dels diplomats homes i dones”. Durant el mes de novembre de 2020 s’obri el termini d’admissió i de sol·licitud de beques Erasmus Mundus per a l’edició 2021-23.

 

More information: