La Llibreria de la Universitat de València celebra els seus 20 anys

  • Publications Service
  • December 5th, 2023
 
Imatge de la façana de la Llibreria de la Universitat de València
Llibreria de la Universitat de València

Inaugurada l’11 de desembre del 2003, La Llibreria de la Universitat de València compleix vint anys al servei de la comunitat universitària i del públic en general. Concebuda en un primer moment per a pal·liar, entre altres coses, l’absència del llibre universitari en els punts de venda, la creació d’aquest espai va suposar un projecte pioner de la Universitat de València, convertint-se en una de les poques llibreries dedicades al llibre acadèmic i universitari.

Durant aquests vint anys La Llibreria de la UV ha assolit diversos objectius: d’una banda, ser el punt de referència principal on adquirir el catàleg complet de PUV i d’altra banda assegurar a les autores i autors un lloc on tindre disponibilitat i visibilitat de les seues obres. Igualment, durant tot aquest temps la Llibreria sempre ha apostat per oferir una gran part de la producció editorial d’universitats i institucions, com també per difondre’n la producció científica, acadèmica, cultural i social.

Actualment, el model de llibreria especialitzada i de fons continua complint amb els pro-pòsits per als quals va ser creada i continua sent necessària per a seguir donant visibilitat i difusió dels llibres universitaris, sent un espai útil en quant a l’aportació de la labor de docència, recerca, i desenvolupament cultural que la universitat representa.

Per a commemorar aquesta fita històrica, el proper 11 de desembre de 2023 s’hi celebrarà una jornada de portes obertes on es podrà passejar i fotografiar-se entre llibres, signar en el llibre d'aniversari i, amb la compra de qualsevol exemplar, rebre un obsequi. A més, a partir de les 19:00 h, es celebrarà un acte de cloenda amb la presència d’Antoni Furió, director de Publicacions de la Universitat de València entre 1997 i 2010 i un dels majors impulsors de La Llibreria de la UV i de Teresa Ferrer, actual directora de PUV.

Images: